Anna Huizer

Functie aan boord: Eetzaalmedewerker

Hi! Welkom op mijn pagina

Graag stel ik mezelf even voor, mijn naam is Anna Huizer. Ik ben 20 jaar en ik woon in Woudenberg. Op dit moment ben ik werkzaam bij het Leger des Heils.

Mijn eerste kennismaking met Mercy Ships was 2 jaar geleden. Toen de Global Mercy in de Rotterdamse haven lag. Met mijn familie hebben we toen een rondleiding gehad en hebben we veel gehoord en gezien over de prachtige missie van Mercy Ships.

En met dat ik verhalen hoorde, beelden zag en wandelde door de gangen van de Global Mercy werd ik steeds meer enthousiast en was ik helemaal onder de indruk van het werk van Mercy Ships. En voordat ik van boord wist ik het; ik meld me aan 😊

Ik zie ernaar uit om bij te kunnen dragen aan de missie van Mercy Ships; om hoop en genezing te brengen voor de armen in deze wereld!

En nu 2 jaar later is het bijna zover.

D.V. oktober vertrek ik naar Sierra Leone om aan boord te gaan van de Global Mercy. Aan boord zal ik mezelf onder andere inzetten in de eetzaal. Waarbij ik help met voorbereiden en serveren van maaltijden enz. voor de bemanningsleden. Ik heb ontzettend veel zin in dit avontuur. En ik ben God dankbaar voor deze kans!

Mocht u mij voor deze reis financieel willen ondersteunen, dan kan dat via onderstaande gegevens.

IBAN: NL75ABNA0411467778
t.n.v.: Mercy Ships Holland
o.v.v: #6679 + Anna Huizer

(Let op de vermelding van mijn nummer 6679 + mijn naam!). Omdat Mercy Ships een ANBI status heeft, zijn giften fiscaal aftrekbaar.

Ook kunt u mij ondersteunen via de knop ‘Steun deze bemanning’.

*Uw bijdrage wordt gebruikt om de kosten van de reis en verblijf te bekostigen. Alles wat overblijft wordt aan Mercy Ships geschonken.

Alvast bedankt!

Groeten,
Anna

Ja, ik steun Anna Huizer

Blijf op de hoogte van Anna Huizer

Door in te schrijven gaat u akkoord met ons privacybeleid en dat Mercy Ships Holland uw gegevens verwerkt.

Blogs

Sponsoracties