Anna Kunst

Functie aan boord: Algemeen Verpleegkundige

Beste lezer, welkom op mijn bemanningspagina.

Mijn naam is Anna, ik ben 25 jaar en woon in Vriezenveen. Ziekenhuizen en de bijzondere dingen die er gebeuren hebben mij altijd al geboeid. Vanaf jongs af aan leek het mij leuk daar te werken. Ook kan ik mij herinneren dat ik als tiener vol bewondering naar een folder van Mercy Ships keek en heb gezegd: “Als ik later verpleegkundige ben, zou ik wel bij Mercy Ships willen werken”.

Nu een aantal jaar later werk ik als verpleegkundige in een ziekenhuis in Twente op de afdeling Interne Geneeskunde. Mercy Ships laat zo nu en dan wat van zich horen en vorig jaar heb ik in Rotterdam de Global Mercy mogen bezoeken. Aangezien mijn enthousiasme voor het mooie doel alleen maar groter is geworden, heb ik mij aangemeld. Vanaf eind augustus 2023 mag ik aan boord gaan van de Global Mercy in Sierra Leone. Als algemeen verpleegkundige hoop ik mij 4,5 maand in te mogen zetten op de verpleegafdeling(en) van het ziekenhuisschip. Ik kijk er erg naar uit om samen met de andere vrijwilligers de patiënten, hun naasten, elkaar en God in geloof te mogen dienen.

Een spannende en uitdagende tijd ga ik tegemoet, maar ik vertrouw op God dat Hij mij ook in Sierra Leone zal leiden en het werk van Mercy Ships zal zegenen. Ik vraag u als bezoeker van deze pagina daarom ook om gebed voor Mercy Ships, de vrijwilligers en de patiënten en hun naasten.

Om ervoor te zorgen dat het gedoneerde geld aan Mercy Ships volledig ingezet kan worden voor de zorg aan de patiënten op de schepen, betalen wij als vrijwilligers een maandelijkse bijdrage en bekostigen we de reis volledig zelf. Mocht u mij hierin willen ondersteunen, dan kan dat via de knop ‘Steun deze bemanning’ op deze pagina.

Op deze pagina volgt later meer informatie over mijn reis. Alvast bedankt voor uw betrokkenheid en steun!

Groeten,
Anna Kunst

Ja, ik steun Anna Kunst

Blogs

Sponsoracties