Anne Bloemendaal

Functie aan boord: Hospitality

Hee daar! Wat leuk dat je op mijn pagina geklikt hebt!

Ik zal mezelf even kort voorstellen! Mijn naam is Anne Bloemendaal en ik ben momenteel geneeskundestudent in Amsterdam. Omdat ik bijna mijn bachelor heb afgerond gaat binnenkort mijn wachttijd beginnen. En omdat ik eigenlijk al mijn hele leven vrijwilligerswerk elders wilden gaan doen. Leek dit mij een mooi moment om dat echt is iets te gaan ondernemen.

Via kennissen ben ik bij Mercy Ships terecht gekomen. Na het lezen van de site, en een online meeting, is het balletje gaan rollen. Want wat Mercy Ships als organisatie doet vind ik namelijk enorm bewonderenswaardig en ik ben dan ook erg dankbaar dat ik hier een onderdeel van mag gaan uitmaken. Want ik mag in oktober, zelf voor drie maanden in de Hospitality aan de slag op de Africa Mercy! Naast dat ik Geneeskunde studeer kan ik altijd erg mijn ei kwijt in horeca werk in Nederland. Daarom past het goed bij mij om deze functie aan boord te gaan doen. Het plannen van de reis naar Senegal is dan nu ook in volle gang, en wat ben ik hier enthousiast over. Ik kan echt bijna niet wachten…

Bij de reis komt natuurlijk heel veel kijken. En omdat alles wat Mercy Ships mogelijk maakt aan medische zorg volledig gratis is, betekend het dat de voorbereidingen, de reis en verdere bijdragen door eenieder zelf betaald worden om bij Mercy Ships te kunnen gaan werken. Mocht het je nou wat lijken om mij in mijn missie bij deze geweldige organisatie te ondersteunen dan kan dat! Er zijn hier verschillende manieren voor die hieronder op de pagina worden aangegeven! And then together we will bring hope and healing to the forgotten poor.

Mijn designationcode is 5814

Deze code heb je nodig als mensen een persoonlijke gift naar jou willen overmaken. 

IBAN: NL75ABNA0411467778
t.n.v.: Mercy Ships Holland
o.v.v: #5814 + Anne Bloemendaal

Ja, ik steun Anne Bloemendaal

Blijf op de hoogte van Anne Bloemendaal

Door in te schrijven gaat u akkoord met ons privacybeleid en dat Mercy Ships Holland uw gegevens verwerkt.

Blogs

Sponsoracties