Bente van Aken

Functie aan boord: Keukenmedewerker

Hoi! Leuk dat je mijn pagina bekijkt 🙂 Ik ben Bente, 24 jaar en ik woon in Wageningen. Daar studeer ik Gezondheid en Maatschappij en ben ik lid van de studentenvereniging Navigators. Na mijn Mercy Ships avontuur hoef ik alleen nog stage te lopen en dan ben ik afgestudeerd!

Voordat ik een echte ‘burger’ word, kriebelt het bij mij al jaren om een keer een avontuur met God aan te gaan dat buiten mijn comfortzone ligt. Een avontuur waar ik zelf van kan groeien, maar bovenal van betekenis wil zijn in het leven van een ander. Ik heb de afgelopen jaren tijdens mijn studententijd zo ontzettend veel moois ontvangen. Nu voelt de tijd rijp om een periode echt te gaan dienen en het vertrouwde los te laten. Mijn hart maakt een sprongetje als ik besef dat ik mag gaan bijdragen aan het prachtige doel van Mercy Ships: medische zorg voor ieder mens.

Begin april zal ik in Dakar (Senegal) aan boord gaan van de Global Mercy, om mij voor drie maanden in te zetten in de keuken van het schip. Via deze pagina kan je op de hoogte blijven door het lezen van mijn blogs. Gebed is heel erg welkom en het is ook mogelijk om mij financieel te ondersteunen. Mercy Ships levert gratis zorg, wat betekent dat ik de voorbereidingen, reis en andere bijdragen zelf moet betalen. Mercy Ships heeft de ANBI-status; de gift is dus aftrekbaar van de belasting.

Wil je mij ondersteunen, dan kan je klikken op de knop ‘Steun deze bemanning’ op deze pagina. Het kan ook door middel van een handmatige overschrijving, met de volgende gegevens:

IBAN: NL75ABNA0411467778

t.n.v.: Mercy Ships Holland

o.v.v.: 6091 + Bente van Aken

Let op, vermeld de code (6091) en mijn naam bij de handmatige overschrijving, alleen dan komt het geld bij mij terecht. Alvast heel erg bedankt!

Ja, ik steun Bente van Aken

Blijf op de hoogte van Bente van Aken

Door in te schrijven gaat u akkoord met ons privacybeleid en dat Mercy Ships Holland uw gegevens verwerkt.

Blogs

Blog 2: Het werk van Mercy Ships en slapen in de woestijn

Lieve lezers, Ik wil jullie wat meer vertellen over het werk van Mercy Ships. Hoe langer ik hier ben, hoe enthousiaster ik word voor alles wat wij hier doen. Ik heb deelgenomen aan een hospital experience tour, waarbij we een rondleiding kregen door alle delen van het ziekenhuis (OR – Ward – Low care unit).…

Blog 1: Eerste indruk van de Global Mercy en Dakar

Lieve lezer, Welkom bij mijn allereerste blog vanuit Dakar, schrijvend op het bed in mijn cabin op de Global Mercy (GLM). Er is de afgelopen dagen zoveel gebeurd dat ik niet eens weet waar ik moet beginnen met schrijven! Maar laten we beginnen bij het begin: vrijdagavond 7 april, de avond voor mijn vlucht. Ik…

Sponsoracties