Bente van Aken

Functie aan boord: Keukenmedewerker

Hoi! Leuk dat je mijn pagina bekijkt 🙂 Ik ben Bente, 23 jaar en ik woon in Wageningen. Daar studeer ik Gezondheid en Maatschappij en ben ik lid van de studentenvereniging Navigators. Na mijn Mercy Ships avontuur hoef ik alleen nog stage te lopen en dan ben ik afgestudeerd!

Voordat ik een echte ‘burger’ word, kriebelt het bij mij al jaren om een keer een avontuur met God aan te gaan dat buiten mijn comfortzone ligt. Een avontuur waar ik zelf van kan groeien, maar bovenal van betekenis wil zijn in het leven van een ander. Ik heb de afgelopen jaren tijdens mijn studententijd zo ontzettend veel moois ontvangen. Nu voelt de tijd rijp om een periode echt te gaan dienen en het vertrouwde los te laten. Mijn hart maakt een sprongetje als ik besef dat ik mag gaan bijdragen aan het prachtige doel van Mercy Ships: medische zorg voor ieder mens.

Begin april zal ik in Dakar (Senegal) aan boord gaan van de Global Mercy, om mij voor drie maanden in te zetten in de keuken van het schip. Via deze pagina kan je op de hoogte blijven door het lezen van mijn blogs. Gebed is heel erg welkom en binnenkort is het ook mogelijk om mij financieel te ondersteunen.

Ja, ik steun Bente van Aken

Blijf op de hoogte van Bente van Aken

Door in te schrijven gaat u akkoord met ons privacybeleid en dat Mercy Ships Holland uw gegevens verwerkt.

Blogs

Sponsoracties