Caroline Hertgers

Functie aan boord: Sales Staff

Hi! Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn pagina. Veel plezier met lezen.

Ik ben Caroline en woon samen met mijn lieve familie in een klein dorpje op de Veluwe, Beekbergen. Als werk ben ik persoonlijk begeleider binnen een Korsakov-afdeling. Een super uitdagende job en ik mag hier al bijna 5 jaar lang met plezier werken. Vanaf eind november hoop ik voet te zetten aan de Global Mercy. Ik heb enorm zin dit avontuur aan te gaan.

In februari 2022 heb ik als vrijwilligster meegeholpen op het Come on Board Event waarbij de Global Mercy voor het eerst in Rotterdam te zien was. Ik heb zo genoten deze weken!! Hier begon de drive om mij in te zetten voor Mercy Ships. Wat leek het mij een mooi doel om mee te gaan met het schip en zo andere mensen die het hard nodig hebben te helpen. Na een vlot aanmeldingsproces is het in november dan zo ver en weet ik dat ik me mag gaan inzetten voor deze bijzondere missie.

Wat kijk ik ernaar uit om mij in te zetten voor de allerarmste mensen in Afrika. Soms denk ik weleens bij mij zelf wat heb ik het goed vergeleken met al die mensen daar in Afrika. En daarom ga ik me voor deze mensen inzetten. Ik vind het bijzonder straks onderdeel te mogen zijn van de Mercy Ships family, en daarbij onderdeel te mogen zijn van de mooie missie:  ‘Bringing hope and healing for the world’s forgotten poor’.

De medische zorg die Mercy Ships levert voor de patiënten is helemaal gratis. Om dit mogelijk te maken betaalt elke vrijwilliger crew fees, een maandelijks bijdrage.

Willen jullie Mercy Ships en mij helpen?

  • Bid voor mij, en natuurlijk het werk wat Mercy Ships doet.
  • Om het werk aan boord mogelijk te maken ben ik afhankelijk van giften. Wil jij een bijdrage leveren? Dat kan via de oranje knop op deze pagina (steun deze bemanning). Alvast heel erg bedankt.

Ook kun je giften overmaken naar het volgende gegevens:

Let op: het is belangrijk om de o.v.v. (#5894 Caroline Hertgers) goed in de omschrijving te zetten i.v.m. de juiste toewijzing van de gift.

IBAN: NL75ABNA0411467778
T.n.v.: Mercy Ships Holland
O.v.v.: #5894 Caroline Hertgers

Mercy Ships is een ANBI, giften zijn dus aftrekbaar van de belasting.

Wil je op de hoogte gehouden worden van mijn werk, en ervaring aan boord? Dat kan via mijn social media. Instagram: @caroaanboord

Ja, ik steun Caroline Hertgers

Blogs

Sponsoracties