fbpx

Debora van den Berg

Functie aan boord: Eetzaalmedewerker


‘Waarom kom je niet ook naar Mercy Ships?’ Die vraag stelt Heilke me tijdens een videobelletje vanaf het schip, als ze hoort dat ik in de kerstvakantie gestopt ben met mijn studie. In september start het nieuwe schooljaar pas, dus tot dan heb ik nog een aantal maanden dat ik lekker aan het werk kan. En ja, waarom zou ik dat niet doen op de Africa Mercy? Vanwege het geld dat het kost misschien, maar de dag erna krijg ik een onverwacht grote financiële meevaller.

Als ik Mercy Ships google, kom ik erachter dat werken bij Mercy Ships zoveel meer is dan de handen uit de mouwen steken. Door het werk dat je doet steun je een schitterende organisatie, met zoveel inspirerende mensen die samen Jezus volgen en zo het prachtige werk van levensveranderende operaties en ontwikkeling van lokale gezondheidszorg mogelijk maken in Afrika.

Er zijn veel vrijwilligers nodig om het schip draaiend te houden en zeker in tijden dat reizen wat ingewikkelder is arriveren er niet altijd genoeg mensen op het schip, maar nu hebben ze er weer eentje extra hoor. Ik hoop 4 maanden in de eetzaal te gaan werken – dus hou je vast 🙂 – en als je benieuwd bent hoe dat er aan toe gaat kijk dan eens op mijn blog.

Alle hens aan dek en groetjes vanaf de Africa Mercy,
Debora

Ja, ik steun Debora van den Berg

Blijf op de hoogte van Debora van den Berg

Door in te schrijven gaat u akkoord met ons privacybeleid en dat Mercy Ships Holland uw gegevens verwerkt.

Blogs
SponsoractiesMogen we cookies gebruiken?

Lees meer in onze privacyverklaring of pas uw voorkeuren aan.

Privacyverklaring | Sluiten