Doris Houtman

Functie aan boord: Keukenmedewerker

Hoi! Leuk dat je dit berichtje leest.

Ik ben Doris en ik ben eenentwintig jaar. Vorig schooljaar heb ik mijn diploma tot meubelmaker behaald. Dit jaar werk ik en ben ik heel blij dat ik in februari mee mag gaan met Mercy Ships, een ziekenhuisschip wat dan in Senegal/Afrika zal liggen om mensen daar te opereren, tandheelkundig te helpen en vandaaruit het land in te gaan om ook meer afgelegen mensen medisch te helpen en op te leiden. Vrijwilligers over de hele wereld helpen op dit schip, en daar zal ik drie maanden deel vanuit maken.

Met mensen optrekken en me omgeven in verschillende soorten omgevingen, is iets waar ik altijd van heb genoten. Het lijkt me super gaaf om op een plek aan de slag te gaan, waar mensen met elkaar verbonden zijn. Mensen die elkaar helpen, gelijk zijn aan elkaar en vanuit oprechtheid doen wat ze doen.

Bij Mercy Ships ga ik aan de slag in het Hospitality team, ik ga in de keuken werken. Daar worden de maaltijden voor de patiënten en alle medewerkers gemaakt. Ook wil ik graag buddy worden van een patiënt, iemand waarmee ik in contact kan zijn.

Om aan boord te kunnen gaan op het schip, heb ik aantal kosten te financieren. Zoals leefgeld, vaccinaties, de reis er naar toe en het verblijf op het schip zelf.

Stel dat u mij daar zou bij willen helpen, kan dat via onderstaande gegevens of via de knop ‘steun deze bemanning’ op deze pagina.

IBAN: NL75ABNA0411467778
t.n.v.: Mercy Ships Holland
o.v.v: 5974 + Doris Houtman

Ps. Goed om de code en mijn naam bij het overboeken te vermelden:) dan komt het geld bij mij aan.

In onderstaande link, de nieuwsletter:

Mercy Ships Blog 22 2 2023

Groetjes,

Doris

Ja, ik steun Doris Houtman

Blogs

Sponsoracties