Eline Roodzant

Functie aan boord: Patient Selection Team

Welkom! Leuk dat je een kijkje neemt op de website van Mercy Ships en de pagina van de bemanning bezoekt. Het is leuk om zo een indruk op te doen van wie er nu eigenlijk op het schip werkt en wat hun verhalen zijn.

Ik ben Eline, kom uit Rotterdam en ben op dit moment in Dakar, Senegal.
Ik hoop voor de 4e keer aan boord te gaan en kijk er enorm naar uit! Het feit dat ik steeds terug ga zegt misschien al genoeg, het is zo bijzonder om deel uit te maken van de community en werkzaam te zijn in Afrika dat ik daar toch mijn hart een beetje aan verloren hebt. Maar ook met de overtuiging dat het God is die mij op deze plek plaatst en ik daardoor dit prachtige werk kan doen. Ik heb mij voor de komende 2 jaar aan Mercy Ships mogen verbinden.

Zoals ik al zei, ben ik op dit moment in Dakar en ben ik onderdeel van het Patient Selection Team en selecteren we patiënten die we op het schip hopen te verwelkomen. Daar zal na het zien van de chirurg de definitieve beslissing gemaakt worden of een operatie mogelijk is. De afgelopen maanden hebben we het land doorgereisd om zo in elke regio onze patiënten te zien en te selecteren. Als het schip arriveert wordt ik onderdeel van het Pre Operative Team en zal ik teamleider worden. Heel bijzonder om op deze manier betrokken te mogen zijn bij de eerste ontmoeting met de patiënt, de goedkeuring en vervolgens de opname aan boord te mogen regelen en de patiënt hierop voor te bereiden.

Ik hoop tijdens mijn periode aan land én aan boord een blog bij te houden. Dit kun je lezen op: www.elineinafrika.nl en daar kun je je ook aanmelden om een mail te ontvangen bij een nieuwe blog.

Wil je op een andere manier betrokken zijn en graag een gift overmaken? Dat kan ook! Via de knop ‘Steun deze bemanning’ kun je direct een gift overmaken via iDEAL. Je kunt ook een bijdrage storten op:

NL75ABNA0411467778 Mercy Ships Rotterdam

o.v.v. 4665 , Eline Roodzant

Let op! Code en naam noteren in opmerking, anders komt het geld niet op de juiste plek terecht. Mercy Ships Holland is een ANBI, dus de giften zijn aftrekbaar van de belasting. 

Leuk dat je de moeite hebt genomen om mijn verhaal te lezen, heb je vragen, opmerkingen of misschien wel interesse om aan boord te gaan? Voel je welkom om een berichtje te sturen!

Hartelijke groet,

Eline

Ja, ik steun Eline Roodzant

Blogs

Sponsoracties