Erik en Elja Boer

Functie aan boord: Supply Manager en Primary Caregiver

Wij zijn Erik en Elja. We hebben twee kinderen: Juda (21-11-2017) en Nora (25-12-2019). Op dit moment wonen we in Rotterdam.

Erik is in het dagelijks leven Supply Chain Director bij een logistiek dienstverlener in de Groenten en Fruit. Elja is docent Nederlands op het voortgezet onderwijs.

Het leek ons al jaren mooi om onze talenten in te zetten voor mensen op de wereld die het zo hard nodig hebben. Dit idee is nooit concreet geworden, tot we zomaar vrijblijvend een informatieavond bijwoonden over het werk van Mercy Ships. Tijdens de informatieavond kwamen we erachter dat er een Supply Manager nodig was voor de  Global Mercy! We waren allebei gelijk enthousiast! Zou dit de plek zijn waar God ons wil hebben? Na veel gebeden te hebben, kregen wij ons antwoord tijdens de Pinksterpreek over Gods roeping en het werk van de Heilige Geest. We solliciteerden en werden aangenomen!

Vanaf de zomer van 2021 zullen we aan boord gaan van de Global Mercy. Aan boord zal Erik aan de slag gaan als Supply Manager. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de bevoorrading van het schip en de voorraad aan boord. Elja is aangenomen als Primary Caregiver en richt zich op de zorg voor de kids! Bezoek voor meer informatie onze website Boer aan Boord – Een familie van 4, aan boord van de Global Mercy. Je kunt op de hoogte gehouden worden door je rechts op deze pagina aan te melden voor de nieuwsbrief. En je kunt ons volgen op Instagram Fam. Boer at Global Mercy (@boeraanboord) • Instagram-foto’s en -video’s of Facebook (1) Boeraanboord | Facebook.

Ja, ik steun Erik en Elja Boer

Blijf op de hoogte van Erik en Elja Boer

Door in te schrijven gaat u akkoord met ons privacybeleid en dat Mercy Ships Holland uw gegevens verwerkt.

Blogs

De voorbereidingen

Ik sta in de keuken de lunch klaar te maken. Juda is gek op tosti’s en daarom smeer ik witte boterhammen en beleg ze met ham en kaas. Terwijl ik de tosti’s in het ijzer leg, vraag ik me af wat we met het tosti-ijzer willen. Bewaren? Of weggooien? Ons komende vertrek speelt een grote…

Sponsoracties