Eva Reijersen van Buuren

Functie aan boord: Dining Room


Hallo allemaal,

Ik ben Eva Reijersen van Buuren, 18 jaar en woon en werk sinds 2 november op de Africa Mercy. Wat een ervaring en wat een bijzondere plek om te mogen zijn. Momenteel zit ik in een tussenjaar, omdat ik niet wist wat ik wilde studeren. Maar als je mij een jaar terug had gevraagd wat ik zou doen in het tussenjaar, zei ik stellig: ‘Ik ga niet reizen.’ Toen alles liep anders… Afgelopen jaar is er een verlangen gegroeid om iets voor God te mogen doen. Lang wist ik niet hoe en wat het zou zijn en stond open voor alles wat Hij op mijn pad zou plaatsen. In maart 2021 werd het duidelijk dat Mercy Ships mijn plek zou worden en zodoende heb ik begin april gesolliciteerd en nu zit ik hier. Ik ben werkzaam in de dining room, dus dat betekent dat we alles rondom de maaltijd verzorgen. Denk aan het buffet wat klaar gemaakt moet worden. We zorgen dat er genoeg te drinken is en natuurlijk dat er genoeg schone vaat is.

Persoonlijk vind ik het erg bijzonder dat je met zoveel mensen en culturen en verschillende achtergronden één doel hebt: De allerarmsten een kans bieden en door praktisch te werken iets proberen te laten zien van wie God voor mensen wil zijn. En als je dan de verhalen hoort van wonderlijke genezingen en bijzondere manieren hoe ‘day crew’ ook een grote impact kan hebben op de Afrikaanse samenleving, dan is dat iets om je te verwonderen. Ik hoop dat dit werk nog lang door mag gaan en dat er nog veel meer mensen bereikt mogen worden.

Schrijven over mijn ervaringen aan boord doe ik ook! Mocht je het leuk vinden om af en toe iets te lezen over wat zich nu afspeelt in mijn leven op de Africa Mercy, dan kunt u/jij mij vinden op https://evaanboord.wordpress.com/ Hier hoop ik zo vaak als mogelijk is een kort verhaaltje te schrijven. Bedankt voor uw/jouw meeleven!

Groetjes,
Eva

Ja, ik steun Eva Reijersen van Buuren

Blogs
SponsoractiesMogen we cookies gebruiken?

Lees meer in onze privacyverklaring of pas uw voorkeuren aan.

Privacyverklaring | Sluiten