Eva Reijersen van Buuren

Functie aan boord: Receptionist

Hallo allemaal,

Leuk dat u de tijd neemt om dit te lezen. Ik ben Eva Reijersen van Buuren, 19 jaar en mocht van 2/11/21 tot 2/3/22  werken in de Dining Room van de Africa Mercy! Wat een ervaring was dat en wat een bijzondere plek. Ik niet wist wat ik wilde studeren en deed daarom een tussenjaar. Ik zei altijd dat ik in een tussenjaar niet zou gaan reizen. Toen alles liep anders… Er groeide een verlangen om iets voor God te mogen doen. Lang wist ik niet hoe en wat het zou zijn en stond open voor alles wat Hij op mijn pad zou plaatsen. In maart 2021 werd het duidelijk dat Mercy Ships mijn plek zou worden en zodoende heb ik begin april dat jaar gesolliciteerd. Zo stapte ik afgelopen november voor het eerst aan boord en verliet ik in maart het schip, maar had alweer opnieuw gesolliciteerd, omdat ik wist dat ik terug moest gaan. Nu hoop ik in mei opnieuw aan boord te gaan om minimaal 5 maanden te werken als receptionist.

Persoonlijk vind ik het erg bijzonder dat je met zoveel mensen en culturen en verschillende achtergronden één doel hebt: De allerarmsten een kans bieden en door praktisch te werken iets proberen te laten zien van wie God voor mensen wil zijn. En als je dan de verhalen hoort van wonderlijke genezingen en bijzondere manieren hoe ‘day crew’ ook een grote impact kan hebben op de Afrikaanse samenleving, dan is dat iets om je te verwonderen. Ik hoop dat dit werk nog lang door mag gaan en dat er nog veel meer mensen bereikt mogen worden.

Schrijven over mijn ervaringen aan boord doe ik ook! Mocht u het leuk vinden om af en toe iets te lezen over wat zich nu afspeelt in mijn leven op de Africa Mercy, dan is hier de link naar mijn blog. Op deze blog hoop ik zo vaak als mogelijk is te schrijven.

Mocht u mijn werk aan boord willen steunen, dan kan dat allereerst door gebed. Ik weet dat ik van God afhankelijk ben en ik kan dit niet zonder Hem…
Daarnaast is het ook mogelijk om mij (maandelijks) financieel te steunen, door middel van de oranje knop ‘steun deze bemanning’ op deze pagina.

Ik wil u bij voorbaat hartelijk bedanken voor alle support en meeleven op welke manier dan ook!

Groetjes,
Eva

Ja, ik steun Eva Reijersen van Buuren

Blogs

Sponsoracties