Femke Boersma

Functie aan boord: Hospitality Medewerker

Mijn naam is Femke Boersma. Ik ben 25 jaar oud en woon in Utrecht. Mijn vrije tijd breng ik graag door met vrienden en familie. Daarnaast houd ik van lezen, wandelen of een heerlijk avondje op de bank doorbrengen. In het dagelijks leven ben ik HR adviseur, maar dit laat ik met een gerust hart achter om vanaf eind juli 2023 drie maanden vrijwilligerswerk te doen op de Global Mercy!

Ik ken Mercy Ships al vanaf dat ik heel klein ben. Vanuit de kerk waarin ik ben opgegroeid werden Arjan en Alize van der Wolf namelijk uitgezonden om voor Mercy Ships te werken. Tot op de dag van vandaag steunt die gemeente hen en komen zij regelmatig terug om een update te geven over Mercy Ships.

Als kind dacht ik dat Mercy Ships alleen toegankelijk was als vrijwilligers in de zorg, maar niks bleek minder waar! In de coronatijd vertelde mijn tweelingzus mij dat ik ook eens moest kijken voor een algemene functie en zo geschiedde. Nu, bijna 2 jaar later, is het zover en gaat mijn tijd bij Mercy Ships bijna beginnen. En extra bijzonder is dat mijn zus ook zal aansluiten op de Global Mercy vanaf begin september!

Ik kijk er naar uit om dit avontuur met God aan te gaan! Een aantal jaar geleden heb ik al 2 keer vrijwilligerswerk gedaan met World Servants, omdat ik dit een bijzondere verrijking voor een ander én voor jezelf vindt. Dit keer zal het echter gaan om een langere tijd. Het leven in een christelijke community op het schip lijkt me heel bijzonder, hoe mooi om zo samen de ander te dienen!

Bij Mercy Ships bundelen we met verschillende soorten mensen (met onder andere verschillende achtergronden en kwaliteiten) onze krachten voor het helpen van de ander! Hiervoor zetten wij onze tijd in, maar ook komt er een financiële bijdrage bij kijken.

Mocht u mij hierbij financieel willen ondersteunen, dan kunt u klikken op de knop ‘Steun deze bemanning’ op deze pagina. Ook kunt u handmatig een gift overmaken met onderstaande gegevens. De code 6155 is belangrijk om te vermelden in de omschrijving (alleen bij vermelding hiervan komt de bijdrage bij mij terecht). Mercy Ships is een ANBI, dus giften zijn fiscaal aftrekbaar.

IBAN: NL75ABNA0411467778
t.n.v.: Mercy Ships Holland
o.v.v: #6155 + Femke Boersma

Mocht u mij financieel willen steunen, dank ik u van harte! Ook als u mij op een andere wijze zou willen ondersteunen, zoals in gebed of meeleven, wil ik u van harte bedanken! Mocht u mij willen volgen op dit avontuur, kunt u onderstaand blog lezen.

Volg me op mijn reis ‘Femke aan boord‘ via https://www.polarsteps.com/FemkeBoersma1/7810811-femke-aan-boord?s=8c1e3a0f-ca93-433d-a14e-fc001694d2a6

Ja, ik steun Femke Boersma

Blogs

Sponsoracties