Frank Reinbergen

Functie aan boord: Housekeeping

Er even helemaal uit. Totaal wat anders. En dan het liefst bij een organisatie waar ik volledig achter sta. Dat is mijn motivatie om me een aantal maanden als vrijwilliger voor Mercyships in te zetten.

Ik ben Frank Reinbergen, 21 jaar oud, en ik kom uit een klein dorp op de Veluwe.  

Na mijn opleiding bedrijfskunde afgerond te hebben was ik opzoek naar een tussenjaar. Een klassieke reis door Azië met kreten zoals: ‘ik ga mezelf ontdekken, rijst met m’n blote handen eten en veel mediteren’ past niet zo goed bij mij. Ik zocht wat praktisch.

Tijdens mijn zoektocht stuitte ik op Mercyships. Na een bezoek in Rotterdam op hospitaalschip de Global Mercy was ik overtuigd. Mede vanwege de volledige manier van zorg die Mercyships biedt en het algehele kwaliteitsniveau. Een positieve indruk.

Per november zal ik naar de Global Mercy in Tenerife reizen waar ik een aantal maanden in de Housekeeping Staff zal gaan werken. Tijdens die periode zal de Global Mercy naar Senegal varen. Het nieuwe schip is momenteel nog in een voorbereidende fase maar dat zal in Senegal veranderen. Daar begint het echt 🙂

Mocht je interesse hebben in mijn reis, dan kun je dat op deze pagina aangeven. Elke keer als ik een blog schrijf, ontvang je dan een mail.

Groet!

Ja, ik steun Frank Reinbergen

Blijf op de hoogte van Frank Reinbergen

Door in te schrijven gaat u akkoord met ons privacybeleid en dat Mercy Ships Holland uw gegevens verwerkt.

Blogs

Welcome aboard

Daar sta je dan. Veel bagage; weinig haar op je hoofd. Geland op Tenerife.  Lekker weer, mooie bergen en vooral toeristisch. Zo zou ik Tenerife omschrijven. Vanaf het vliegveld naar het schip (The Global Mercy) gereden. Een rit van 30 minuten eindigend in Granadilla Port. Een lege haven met slechts één schip. Eenmaal aangekomen wordt…

Sponsoracties