Frans en Leidy Bolier

Functie aan boord: Keukenmedewerkers

Wij zijn Frans en Leidy Bolier en we komen uit Vriezenveen. We hopen binnenkort weer naar de Global Mercy te gaan wanneer deze in Tenerife ligt.

Het begon allemaal toen we stopten met werken en een advertentie tegenkwamen in het Reformatorisch Dagblad. De advertentie bracht ons in contact met Mercy Ships, een organisatie die gratis medische hulp biedt aan degenen die het het hardst nodig hebben. Onze harten werden geraakt door hun missie en we besloten ons aan te melden als vrijwilligers, beiden in de keuken.

Na een succesvolle aanmelding maakte een bezoek aan het schip terwijl het in de haven van Rotterdam lag, ons nog enthousiaster. We werden vervolgens uitgezonden naar Tenerife, waar we negen weken lang werkten in de keuken van de Global Mercy. De ervaring was overweldigend mooi en vervulde ons met veel voldoening.

Het jaar daarop keerden we terug naar de Global Mercy, deze keer naar Sierra Leone, waar we getuige waren van de levensveranderende impact van het werk van een operationeel ziekenhuis aan boord van het schip. Het was een oogopenende ervaring die ons nog meer inspireerde. En nu kijken we uit naar onze derde missie aan boord van de Global Mercy in juli. We vinden het beiden mooi om ons weer in te zetten voor dit prachtige werk en om opnieuw een verschil te maken in het leven van anderen.

Groet,
Frans en Leidy Bolier

Ja, ik steun Frans en Leidy Bolier

Blogs

Sponsoracties