Hugo en Marieke Kats

Functie aan boord: Senior Radiology Technologist & Housekeeping

… hoe begin je zo’n stukje? Wie zijn we, wat doen we, waarom, wat gaan we doen.. En dat in een kort stukje? Oké, een poging.

Wij zijn Hugo en Marieke Kats, woonachtig in ons gezellige jaren 30-huis in Veenendaal (gezellig, maar oud kent ook wat mankementen, maar dat houdt je bewust van het zijn van pelgrim). Over pelgrims gesproken: we gaan er graag op uit met onze tent! Liefst naar de bergen en struinen in gezellige stadjes. Maar het grootste deel van het jaar werken we gewoon, daar hebben we het ook naar ons zin!

Hugo werkt als Röntgenlaborant in het Rijnstate ziekenhuis. Op de Global Mercy zal hij gaan werken als Senior Radiology Technologist.
Marieke werkt bij Stichting Timon op de huuradministratie. Zij zal gaan werken bij de afdeling facilitair, Housekeeping.

Tot de keuze om te solliciteren kwamen we niet zomaar. Voordat we elkaar kenden hadden we allebei al de wens om zoiets eens te doen. Toen we elkaar beter leerden kennen, spraken over wensen en dromen kwam Mercy Ships regelmatig naar voren. De wens om ons christen-zijn handen en voeten te geven, onze tijd en luxe te delen met anderen waar de nood groot is. We hebben veel, genoeg, maar dat is gekregen en behoort uiteindelijk God toe. Dus daarmee krijgen we ook de opdracht om te delen. Talenten krijg je ook om in te zetten voor anderen en niet alleen voor jezelf te houden.
We hopen dat we met de hulp van onze God, met onze bijdragen bij mogen dragen aan het brengen van hoop en herstel in een land waar de nood groot is!

Om hiervoor te ontvangen wat nodig is vragen we allereerst ondersteuning in gebed. Daarnaast is het mogelijk ons financieel te steunen. Dat kan door een gift door de klikken op de oranje knop ‘steun deze bemanning’ of met onderstaande gegevens:

IBAN: NL75ABNA0411467778
t.n.v.: Mercy Ships Holland
o.v.v: # 6793 + Hugo en Marieke Kats

Om ons te volgen op onze reis naar en op de Global Mercy kun je een kijkje nemen op ons Instagram-account via deze link: @katsonboard • Instagram-foto’s en -video’s

Ja, ik steun Hugo en Marieke Kats

Blogs

Sponsoracties