Jaapjan Mieras

Functie aan boord: Vierde Machinist

Hoi, wat leuk dat je een kijkje neemt op deze pagina.

Ik ben Jaapjan (23 jaar). Vanaf half juli tot 1 oktober mag ik, aan boord van de Global Mercy, aan het werk als Vierde Machinist.

De afgelopen drie jaar heb ik als Maritiem Officier gevaren in de koopvaardij. Tijdens mijn werk kwam ik in veel arme landen in Afrika en Azië. Daar werd ik geconfronteerd met de armoede in die landen. Daardoor groeide het verlangen om concreet mijn steentje bij te dragen om deze mensen te helpen. Zo kwam Mercy Ships in beeld, want Mercy Ships biedt de unieke mogelijkheid om als machinist op een schip werkzaam te zijn en tegelijkertijd ook andere mensen te helpen.

Een half jaartje geleden heb ik mezelf aangemeld bij Mercy Ships, toen kwam alles in eens in een stroomversnelling. Er volgenden wat aanmeldprocedures, daarna kreeg ik het nieuws dat ik aan boord van de Global Mercy mag gaan werken. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik zo mijn steentje bij mag dragen aan het brengen van ‘Hope and Healing to the forgotten poor’.

Wil je mij persoonlijk steunen? Je vindt op deze pagina een knop met “steun deze bemanning”, via deze weg kun je mij steunen. Je kunt je gift ook overmaken, als je hier #5844 Jaapjan Mieras bij zet, komt je gift automatisch bij mij terecht.

IBAN: NL75ABNA0411467778

t.n.v.: Mercy Ships Holland

o.v.v: #5844 Jaapjan Mieras

Mercy Ships is een ANBI, giften zijn dus aftrekbaar van de belasting!

Ja, ik steun Jaapjan Mieras

Blijf op de hoogte van Jaapjan Mieras

Door in te schrijven gaat u akkoord met ons privacybeleid en dat Mercy Ships Holland uw gegevens verwerkt.

Blogs

#1 Eerste dagen aanboord

Heey allemaal, leuk dat je mijn blog leest. Inmiddels al weer ruim een week aanboord en is het tijd geworden voor mijn eerste verhaaltje. Na een dagje reizen kwam ik vrijdag 15 Juli ‘s avond rond een uur of 1900 aanboord aan. Bij aankomst kreeg ik direct een rondleiding over het schip, en er was…

Sponsoracties