Jack en Greta Huybens-Molenaar

Functie aan boord: Dining Room Staff

Op reis naar Senegal om te dienen op de Africa Mercy!

Wij zijn Jack en Greta uit Zaandam en dienen op de Africa Mercy. Wij maken daar onderdeel uit van de ‘Dining Room Staff’ (personeel eetzaal).

Een aantal jaren geleden zijn we een week op het schip de ‘Logos Hope’ van Operatie Mobilisatie geweest en daar hebben we een fijne tijd doorgebracht met het verlangen om dit nog eens te gaan doen. Vorig jaar lazen we op facebook een oproep van Mercy Ships en waren meteen enthousiast om te gaan.

Dit voorjaar mochten we al wat van de sfeer proeven tijdens de twee weken dat de Global Mercy in Rotterdam was aangemeerd. Door dit bezoek met anderen te delen op Facebook leverde ons dat meteen al spontaan een sponsor op en dat was voor ons ook juist een bevestiging dat we dit werk moesten gaan doen. Ook hebben we kennisgemaakt met een aantal oudgedienden bij de stand van Mercy Ships op de Pinksterconferentie Stichting Opwekking.

Mercy Ships begon met een droom: ziekenhuisschepen bemand met vrijwilligers die de armste landen van de wereld helpen door medische zorg te bieden. Gods liefde op een praktische manier aan de allerarmsten te laten zien. Wij willen een stukje meelopen in deze droom! Wil je met ons mee bidden voor wijsheid, gezondheid en een goede tijd op de Africa Mercy?

Fijn dat je de moeite hebt genomen om ons verhaal te lezen, heb je vragen, opmerkingen of misschien wel interesse om aan boord te gaan? Stuur ons gerust een bericht!

Wij hopen tijdens ons verblijf een blog bij te houden. Wil je deze meelezen meld je dan aan om een mail te ontvangen bij een nieuwe blog.

Iets versturen per post? Dat vinden wij heel fijn!

Er gaat 1x in de week een DHL verzending naar het schip.

Mercy Ships Holland

Kaartje:

Jack Huybens & Greta Molenaar
PER CREWMAIL à AFM
p/a Mercy Ships Holland
Ridderkerkstraat 20
3076 JW Rotterdam

Pakketje:

Jack Huybens & Greta Molenaar
PER CONTAINER à AFM
p/a Mercy Ships Holland
Ridderkerkstraat 20
3076 JW Rotterdam

Ja, ik steun Jack en Greta Huybens-Molenaar

Blijf op de hoogte van Jack en Greta Huybens-Molenaar

Door in te schrijven gaat u akkoord met ons privacybeleid en dat Mercy Ships Holland uw gegevens verwerkt.

Blogs

Onze derde maand is ingegaan!

Helaas hebben we geen nieuws voor deze blog geschreven!!! Lees gauw verder in de andere BLOG met de titel: Onze derde maand is ingegaan!

Onze derde maand is ingegaan!

We kregen een aantal dagen vrij en hebben een aantal dagen rondgekeken in het binnenland van Senegal. De wegen zijn goed maar zodra je deze verlaat rij je over zandwegen met hobbels en kuilen die hier en daar, na de regentijd, vol met water staan. Je kunt vele kilometers op deze wegen rijden en passeert…

Op onze vrije dagen lopen we regelmatig door Dakar.

We doen een boodschap of wandelen door de stad om dan regelmatig te verdwalen. Gelukkig hebben we elke keer de weg weer terug gevonden, nadat we vele straten hadden bezocht. De meeste keren komen we in het park bij het centrum terecht en rusten we uit op een bankje. We drinken dan ons water, puffen even…

Sponsoracties