Jacqueline van Utrecht

Functie aan boord: Keukenmedewerker

Hallo, ik ben Jacqueline van Utrecht (21). Zo’n jaar geleden kwam er voor mij een nieuw plan op m’n pad. Dit betreft Mercy Ships, een organisatie waar ik al bekend mee was en die altijd al mijn interesse had. En een jaar geleden besloot ik dan toch om me maar gewoon aan te melden en te kijken waar het me zou brengen. Het heeft me inmiddels op het punt gebracht waar ik mag zeggen dat ik 9 december hoop te vertrekken voor 4 maanden, richting Zuid-Afrika en Madagaskar, om aan boord te gaan op de Africa Mercy.

Na 5 jaar in de horeca te werken, mag ik nu mijn passie gaan inzetten in de galley (keuken) van de Africa Mercy. Dit is voor mij een ontzettend mooie uitdaging en een mooie manier om een ander te dienen door middel van mijn werk en passie voor het werk in de keuken. Ik kijk er (met wat gezonde spanning) naar uit om 4 maanden met vele andere vrijwilligers, het voorbeeld van Jezus te mogen navolgen, elkaar dienen! Ik hoop en bid dat dit in het leven van andere en van mijzelf tot zegen mag zijn!

Financiële ondersteuning

Deze hele reis is op eigen kosten, hieraan moet u denken aan de tickets, vaccinaties, kost- en inwoning, en overige bijkomende kosten. Wilt u mij op een praktische manier steunen, dan kan dat door mij te helpen deze reis te financieren. Dat kan door te klikken op ‘steun deze bemanning’ of gebruik te maken van de onderstaande gegevens:

IBAN: NL75 ABNA 0411 4677 78
t.n.v.: Mercy Ships Holland
o.v.v.: #6341 – Jacqueline van Utrecht

(belangrijk is om de code 6341 en mijn naam erbij te vermelden)

Een muur van gebed

Deze reis is een grote stap, een grote uitdaging en brengt veel met zich mee. Uw steun en gebed zijn daarom voor mij niet onbelangrijk! Wilt u deze reis daarom meenemen in uw gebed? Wilt u bidden voor Gods zegen over het werk dat ik mag gaan doen, wilt u bidden om Gods leiding en vooral Gods vrede over mij tijdens deze reis? Er werd mij ooit het voorbeeld gegeven dat elk gebed als een steen is, met elk gebed, met elke steen die er bij komt kan je een steeds hogere muur om iemand heen bouwen. Wilt u voor mij die muur van gebed zijn?

Ja, ik steun Jacqueline van Utrecht

Blogs

Sponsoracties