Jako van Leenen

Functie aan boord: Hoofd Receptionist

Hi there! Vanaf de Africa Mercy een warm welkom op mijn pagina. Toen ik op 4 november 2020 aan boord stapte werd het werkelijkheid en ben ik op het schip beland. Niet wetend waar de reis eindigen zou, maar met het vertrouwen dat God Die me geroepen heeft hier te zijn, ook zou zorgen voor de toekomst. En dat doet Hij, elke dag weer.

Inmiddels ben ik alweer een tijdje aan boord en kan ik zeggen dat het fantastisch is om hier te zijn. Niet alleen door te dienen, maar ook door een onderdeel van de community te zijn leer je ontzettend veel. Door mijn voormalige functie als Housekeeper heb ik alle hoeken van het schip leren kennen. Werken in Housekeeping is beschikbaar voor een kortere termijn dan de meeste andere afdelingen en de job is gemakkelijk te leren. Daardoor is het dus een ideale positie om het schip en de mensen te leren kennen, om rustig het schip-leven te ontdekken of om gewoon je handen uit je mouwen te steken en voor een tijdje aan de slag te gaan aan boord. Daarnaast krijg je kansen om op de plek te komen waar jij je unieke talenten kunt inzetten.

Inmiddels ben ik werkzaam als Hoofd Receptionist op de Africa Mercy. Op mijn persoonlijke blog kunt u mijn verhalen en ervaringen vinden. Overweeg je om ook naar het schip te komen en heb je vragen of ben je op zoek naar iemand om je over te halen? Neem gerust contact op! We hebben u en jou nodig! Maak biddend en in vertrouwen je keuze. Zodra je aan boord bent wordt er fantastisch voor je gezorgd, ligt er een opgemaakt bed voor je klaar, wordt er elke dag heerlijk voor je gekookt en zijn alle voorzieningen aanwezig zodat jij je volledig kunt richten op je taak.

Kansarme mensen een toekomstperspectief geven en kennis laten maken met het evangelie is een wereldbaan!

Heeft u of heb jij niet de mogelijkheid om zelf aan boord te komen als vrijwilliger? Via deze pagina kunt u mijn werk financieel steunen. Zo maken we het samen mogelijk om Hoop en Genezing te brengen. Biddend, maar ook praktisch. Helpt u mee?

Ja, ik steun Jako van Leenen

Blogs

Sponsoracties