Jeftha Stehouwer

Functie aan boord: Eetzaalmedewerker

Beste allemaal, welkom op mijn officiële bemanningspagina! Mijn naam is Jeftha Stehouwer, 23 jaar en ik woon in Wijngaarden.

Wereldwijd overlijden jaarlijks zo’n 16,9 miljoen mensen door gebrek aan chirurgische zorg. Goede zorg is niet bereikbaar vanwege afstand of financiële situatie.
Elk jaar wordt een groep mensen, bijna zo groot als heel Nederland, van de kaart geveegd om deze reden. Zonde.

Deze wetenschap motiveert mij om me ervoor in te zetten hier iets aan te doen! Daarom hoop ik vanaf begin oktober mee te helpen op de Global Mercy en mijn steentje bij te dragen als medewerker in de eetzaal. De Global Mercy (het nieuwste schip van de twee) ligt momenteel nog in Tenerife voor afbouw, testen van medische apparatuur, etc, om naar verwachting begin 2023 richting Afrika te varen.

Wilt u bijdragen aan mijn reis en deze mooie organisatie? Fijn! Dat kan (onder andere) door gebed en het geven van een gift.

Als hulpmiddel bij het gebed is er de mogelijkheid per mail de gebedsnieuwsbrief van Mercy Ships te ontvangen, zie daarvoor de pagina ‘Bid mee‘ op deze site.

Het geven van een gift kan door te klikken op de knop ‘Steun deze bemanning’ op deze pagina. Het kan ook door middel van een handmatige overschrijving, met de volgende gegevens:

IBAN: NL75ABNA0411467778
t.n.v.: Mercy Ships Holland
o.v.v: 5915 + Jeftha Stehouwer

Alvast bedankt voor welke bijdrage dan ook!

Ja, ik steun Jeftha Stehouwer

Blogs

Sponsoracties