Joël van Daalen

Functie aan boord: Endpoint Analyst

Hoi! Leuk dat je op mijn pagina kijkt!👋

Ik ben Joël van Daalen, 22 jaar. Een tijdje geleden heb ik mijn diploma voor de opleiding ‘Business IT & Management’ in ontvangst genomen, dus nu kan ik verder met het volgende hoofdstuk in mijn leven. De missie van Mercy Ships spreekt mij bijzonder aan, en ik heb al lang het verlangen om mijzelf in te zetten om die missie te ondersteunen. Dus nu mijn studie afgelopen is was dat een uitgelezen kans daarvoor.

Ik besloot al vrij snel om de stap naar een sollicitatie te zetten. En met goed resultaat! Vanaf oktober 2022 ga ik voor vijf maanden op de Global Mercy aan de slag als ‘Endpoint Analyst’. Dat houdt in dat ik over het hele schip werk aan IT-apparatuur zodat het ziekenhuis en alle ondersteunende werkzaamheden optimaal kunnen functioneren. Bijzonder interessant werk, want ik werk overal op het schip en zie hoe het schip langzaam van een ‘construction zone’ naar een operationeel ziekenhuis verandert.

Wil je meer zien van mijn tijd op de Global Mercy? Volg mij dan op Instagram: @joelvandaalen. Ik ga daar regelmatig berichten plaatsen!

Dankjewel voor je betrokkenheid!

Ja, ik steun Joël van Daalen

Blijf op de hoogte van Joël van Daalen

Door in te schrijven gaat u akkoord met ons privacybeleid en dat Mercy Ships Holland uw gegevens verwerkt.

Blogs

Soms gaat het iets anders…

Hoi, leuk dat jullie mijn blog volgen!👋 Vorige week stonden mijn koffers al klaar om op woensdag 5 oktober naar Brussel te rijden en daar op het vliegtuig naar Tenerife te stappen. Helaas ging die week wat anders dan gepland… Op maandag testte een gezinslid positief voor het Covid-virus, wat eigenlijk direct betekende dat mijn…

Sponsoracties