Joël van Daalen

Functie aan boord: IT Service Desk Analyst

Hoi! Leuk dat je op mijn pagina kijkt!👋

Ik ben Joël van Daalen, 22 jaar. Een paar weken geleden heb ik mijn diploma voor de opleiding ‘Business IT & Management’ in ontvangst genomen, dus nu kan ik verder met het volgende hoofdstuk in mijn leven. Het leek me altijd al gaaf om met op Mercy Ships vrijwilligerswerk te gaan doen, dus nu mijn studie afgelopen is was dat een uitgelezen kans daarvoor.

Via familie ben ik terechtgekomen bij Mercy Ships, en de missie sprak mij direct aan. Ik besloot al vrij snel om de stap naar een sollicitatie te zetten. En met goed resultaat! Vanaf oktober 2022 hoop ik voor vijf maanden op de Global Mercy aan de slag te aan als ‘IT Service Desk Analyst’. Daarbij ben ik samen met het IT-team het eerste aanspreekpunt voor als er dingen moeten gebeuren op IT-gebied. Die functie ligt in het verlengde van de opleiding die ik heb afgerond, dus ik hoop dat wat ik in de afgelopen jaren heb geleerd nu ook in de praktijk kan inzetten.

Verhalen van mensen die eerder al voor Mercy Ships hebben gewerkt zorgen ervoor dat ik nog meer zin krijg in mijn periode op Mercy Ships. Het plannen van mijn tijd op de Global Mercy is nu in volle gang, en ik kan niet wachten op het moment om straks echt aan de slag te gaan.

Natuurlijk komt er veel kijken bij het plannen van vijf maanden vrijwilligerswerk in het buitenland. Omdat Mercy Ships zoveel mogelijk middelen inzet voor het mogelijk maken van gratis medische zorg worden de voorbereidingen en verdere bijdragen voor het leven aan boord door vrijwilligers zelf betaald. Lijkt het jou leuk om mijn missie bij Mercy Ships financieel te ondersteunen? Dan kan! Op deze pagina kun je via de knop ‘Steun deze bemanning’ een gift overmaken via iDeal, of via een handmatige overschrijving met de volgende gegevens:

IBAN: NL75ABNA0411467778
t.n.v.: Mercy Ships Holland
o.v.v: 5815 + Joel van Daalen

Mercy Ships is een ANBI, giften zijn dus aftrekbaar van de belasting!

Wil je meer zien van mijn tijd op de Global Mercy? Volg mij dan op Instagram: @joelvandaalen. Ik ga daar regelmatig berichten plaatsen!

Dankjewel voor je betrokkenheid, en: Together we will bring hope and healing to the forgotten poor.

Ja, ik steun Joël van Daalen

Blogs

Sponsoracties