Judith Kouwen

Functie aan boord: Head Housekeeping

Hey, goedendag!

Degenen die mij reeds kennen, weten dat praten over mijzelf niet mijn favoriete bezigheid is. Desalniettemin zal ik hier een poging wagen: mijn naam is Judith Kouwen, ik ben 22 jaar en opgegroeid in het mooie Broek op Langedijk.

Vanaf februari 2021 ben ik zo bevoorrecht geweest om een half jaartje aan boord van de Africa Mercy te mogen hebben gediend. Voor die ervaring heb ik geen woorden, louter een enorm gevoel van dankbaarheid. Daar is mij vervolgens ook gevraagd of ik aan boord van de Global Mercy als ‘Head Housekeeping’ zou willen komen dienen, voor een periode van ongeveer twee jaar en het liefst direct zodra zij aanmeert.

Persoonlijk ben ik alleen niet zo’n fanaat van grootse avonturen, acht ik mijzelf niet van nature waardig een teamleider te zijn en juist in de onopvallendheden vind ik vaak geluk. Al met al was dus mijn overheersende vraag, waarom vragen ze juist mij?

Echter doet exact die vraag er gewoonweg niet toe; want de God die ik, en hopelijk wij samen, elk moment van de dag mogen loven, is daarentegen een zeer grootse God. Leven met Hem is altijd een groots avontuur, Hij heeft mij reeds waardig geacht en onopvallend is Hij zéker niet te noemen.

Zodoende ben ik in september 2021 aan boord gegaan van de Global Mercy. In vertrouwen op Hem heb ik deze stap mogen zetten, wetende dat ik mij te alle tijden gedragen mag en zal weten in Zijn armen. Op Zijn weg wil ik gaan, langs de kleine én de grootse dingen, want Hij is (opvallend genoeg) letterlijk alles voor mij.

Mocht u/jij toevallig geïnteresseerd zijn, aarzel dan niet om een kijkje te nemen op mijn fotoblog!

Ja, ik steun Judith Kouwen

Blogs

Sponsoracties