Judith Kouwen

Functie aan boord: Housekeeping Supervisor

Hey, goedendag!

Mijn naam is Judith Kouwen, 23 jaar en opgegroeid in het mooie Broek op Langedijk.

Begin 2021 zeer bevoorrecht geweest om een half jaartje aan boord van de Africa Mercy te mogen hebben gediend. Voor die ervaring zijn er geen woorden, louter enorme dankbaarheid. Daar ben ik vervolgens gevraagd om aan boord van de Global Mercy als verantwoordelijke van de ‘Housekeeping Department’ te komen dienen, voor een periode van minimaal twee jaar en het liefst direct zodra zij aanmeert te Antwerpen.

Persoonlijk ben ik geen fanaat van grootse avonturen, acht ik mijzelf niet van nature waardig een leider van een department te zijn en juist in de onopvallendheden vind ik vaak geluk. Al met al was dus mijn overheersende vraag, waarom ik?

Echter doet exact die vraag er gewoonweg niet toe; de God die ik, en hopelijk wij samen, elk moment van de dag mogen loven, is een zeer grote God: leven met Hem is altijd een groots avontuur, Hij heeft mij reeds waardig geacht en onopvallend is Hij zéker niet te noemen.

Zodoende ben ik in september van 2021 aan boord gegaan van de Global Mercy: van Antwerpen naar Rotterdam, Tenerife naar Dakar en momenteel nog steeds aan boord in Freetown, Sierra Leone. In vertrouwen op Hem heb ik deze stap mogen zetten, wetende dat ik mij te allen tijde gedragen mag en zal weten in Zijn armen. Op Zijn weg wil ik gaan, langs de kleine én de grootse dingen, want Hij is (opvallend genoeg) letterlijk alles voor mij.

Mocht u/jij toevallig geïnteresseerd zijn, aarzel dan niet om een kijkje te nemen op mijn fotoblog!

Ja, ik steun Judith Kouwen

Blijf op de hoogte van Judith Kouwen

Door in te schrijven gaat u akkoord met ons privacybeleid en dat Mercy Ships Holland uw gegevens verwerkt.

Blogs

Sponsoracties