Justin en Marianne van der Spijk

Functie aan boord: Foodservice Manager en Primary Caregiver

Word vriendje voor een tientje!

Vanaf de zomer van 2021 hopen wij als gezin aan boord te gaan van de Global Mercy. De komende twee jaar zullen we geen inkomen hebben en ons verblijf aan boord moeten bekostigen, zodat de zorg van Mercy Ships gratis aangeboden kan worden. We zijn dus afhankelijk van giften van anderen.

Klik op de knop ‘Steun deze bemanning’ en sponsor mee. Alvast hartelijk bedankt! 🙂

Aan boord van de Africa Mercy leerden wij, Justin (30) en Marianne (31) elkaar elf jaar geleden kennen. Hij werkte als kok in de galley, zij als tandartsassitente in het dental team. Op dek 8, onder de heldere sterrenhemel, sloeg de vonk over. Anderhalf jaar later trouwden we en inmiddels zijn we drie prachtige kinderen rijker: Rose Marie, Juliette en Krijn-Christian.

We wonen in Rijnsburg, Justin werkt als chefkok bij Schuitemaker, Marianne is freelance fotograaf en draagt zorg voor de kinderen.

Altijd al hebben we gezegd ooit nog eens als jong gezin terug te mogen gaan naar de Africa Mercy. En ja hoor; afgelopen zomer verscheen de vacature van Foodservice Manager op Facebook. Dit konden we niet negeren! Zo doken we een sollicitatieprocedure in waarin alle lichten op groen leken te blijven staan en nu gaat het écht gebeuren. We zijn gevraagd om aan boord te komen van de Global Mercy en daar zien we allemaal naar uit.

Vanaf de zomer van 2021 hopen we aan boord te gaan. We zien er naar uit om weer onderdeel te mogen zijn van een community en een bijdrage te leveren aan het mooie werk dat Mercy Ships doet in West-Afrika. Het is mooi om te zien dat ook onze twee oudste meiden al enthousiast zijn voor wat we samen gaan doen.

Als Foodservice Manager is Justin straks eindverantwoordelijk voor al het voedsel aan boord en geeft hij leiding aan de teams in de Galley en Dining Room. Marianne is Primary Caregiver, wat inhoudt dat ze zorgdraagt voor de kinderen en zij hoopt zich, daar waar het kan, in te mogen zetten in het dental team of als fotograaf.

Vaar je met ons mee? Volg ons via Instagram, Facebook en www.familievanderspijk.com.

Ja, ik steun Justin en Marianne van der Spijk

Blijf op de hoogte van Justin en Marianne van der Spijk

Door in te schrijven gaat u akkoord met ons privacybeleid en dat Mercy Ships Holland uw gegevens verwerkt.

Blogs

Sponsoracties