Linda Koster

Functie aan boord: Verpleegkundige

Hoi! Ik ben Linda (29) en werk inmiddels al ruim drie jaar als verpleegkundige op de CCU (hartbewaking) in een van de Haagse ziekenhuizen. Tijdens mijn eerste jaar van de HBO-V opleiding kwam ik in aanraking met de organisatie Mercy Ships. Een droom was geboren: als verpleegkundige werken op dit schip.

Inmiddels zijn we een decennium verder, maar is het dan eindelijk zo ver. Op 15 september vlieg ik naar Sierra Leone om daar twee maanden als verpleegkundige aan de slag te gaan!

Maar waarom deze droom? Mijn hart voor de zorg, een bijdrage leveren middels vrijwilligerswerk, andere culturen ontdekken, en mijn christelijke achtergrond wordt gecombineerd in de organisatie Mercy Ships. Daarnaast geloof ik in de missie van Mercy Ships. Het voelt daarom niet alleen als een droom, maar ook als een roeping.

Een droom achterna jagen. Een roeping hebben. Klinkt natuurlijk allemaal heel leuk. Maar gratis is het niet, want elke vrijwilliger dient zelf zijn gemaakte kosten te betalen (o.a. aan vliegtickets en vaccinaties). Mocht je mij willen sponsoren dan kan dat! Dit kan door een gift over te maken naar:

IBAN: NL75ABNA0411467778
t.n.v.: Mercy Ships Holland
o.v.v: #6824 Linda Koster

Let op: Belangrijk is om de code 6824 en mijn naam hierbij te vermelden, zodat de gift bij mij terecht komt. Je kan ook op de knop ‘Steun deze bemanning’ klikken. Alvast bedankt! (Mercy Ships is een ANBI, giften zijn fiscaal aftrekbaar)

Ja, ik steun Linda Koster

Blogs

Sponsoracties