Lucie van Wingerden

Functie aan boord: Verkoopmedewerker

Hoi, wat leuk dat je hier een kijkje neemt, ik wil me graag aan je voorstellen!

Ik ben Lucie van Wingerden, 20 jaar en komende zomer mag ik voor 2 maanden gaan werken op de Global Mercy! Ik zal in juli aan boord gaan in Tenerife en meevaren naar Sierra Leone.

Het is voor mij echt een droom die uitkomt. Als klein meisje leerde ik Mercy Ships kennen via het programma ‘Fride op het schip’. Ik was nog te jong om te beseffen hoe groot de impact van het werk van Mercy Ships is, maar ik vond het zo bijzonder om te zien hoe een meisje samen met haar gezin aan boord van een ziekenhuisschip in Afrika woont. Het is me altijd bijgebleven.

Ik studeer Geneeskunde, mensen helpen door ze op de best passende manier medische zorg te bieden, lijkt me zulk prachtig en dankbaar werk! Daarom vind ik het zo bijzonder dat ik nu voor een tijdje mag bijdragen aan het werk van Mercy Ships: zorg geven aan de allerarmsten, die goede medische zorg zo hard nodig hebben, maar daar geen toegang toe hebben. Het is bijna niet voor te stellen hoe weinig goede medische zorg er beschikbaar is voor zoveel mensen in Afrika.

Mercy Ships brengt hoop en genezing aan de allerarmsten in navolging van Jezus. Anderen dienen en liefhebben met de talenten die ik van God heb gekregen, is iets waar ik me, met Gods hulp, heel graag voor wil inzetten.

Aan boord ga ik werken als verkoopmedewerker, ik ben heel dankbaar dat ik op deze manier mijn steentje mag bijdragen aan het werk en de missie van Mercy Ships!

Wil je mij in mijn werk aan boord ondersteunen?

Om de medische zorg gratis te houden voor de patiënten, bekostigen vrijwilligers zelf alles voor hun tijd aan boord. Wil je mij financieel steunen in de reiskosten? Dat kan via de oranje button bovenaan deze pagina (‘steun deze bemanning’).

Alles wat overblijft wordt een gift aan Mercy Ships, zodat ze hun werk kunnen blijven voortzetten.

Je kan ook zelf een gift overmaken met de volgende gegevens:

IBAN: NL75ABNA0411467778
t.n.v.: Mercy Ships Holland
o.v.v: #6697 Lucie van Wingerden

Let op: het is belangrijk om de o.v.v. (#6697 Lucie van Wingerden) goed te vermelden, i.v.m. de juiste toewijzing van de gift. Mercy Ships is een ANBI, giften zijn fiscaal aftrekbaar.

Wil je op de hoogte blijven van mijn tijd aan boord?

Af en toe hoop ik op deze website een blog te schrijven met een kleine update over wat ik allemaal meemaak op deze bijzondere reis. Klik hiervoor op de knop: ‘Blijf op de hoogte’.

Ja, ik steun Lucie van Wingerden

Blijf op de hoogte van Lucie van Wingerden

Door in te schrijven gaat u akkoord met ons privacybeleid en dat Mercy Ships Holland uw gegevens verwerkt.

Blogs

Sponsoracties