Maarten Hoogendoorn

Functie aan boord: General Inventory Controller

Hallo, mijn naam is Maarten Hoogendoorn en ik ben 26 jaar. Sinds begin juli ben ik aan boord van de Africa Mercy, in de functie van General Inventory Controller. Na een voorbereidingsperiode van bijna een jaar, mag ik eindelijk gaan dienen voor 7 maanden tot januari ’23.

Mijn reis met Mercy Ships begon in 2021 toen ik via een andere christelijke hulporganisatie in contact kwam met Mercy Ships. Na een bijzondere voorlichtingsavond kwam ik in contact met de procurement-afdeling van Mercy Ships Nederland. In dezelfde periode switchte ik van baan, om gemakkelijk naar een van de schepen van Mercy Ships te kunnen. In overleg werd besloten dat ik een dag in de week vrijwilliger kon worden binnen de logistiek. Dit zorgde ervoor dat ik al mocht dienen bij Mercy Ships, wat voor mij uiteindelijk een mooie en bijzondere periode is geworden.

Na een jaar van voorbereiding, wachten en meer voorbereiding ben ik nu echt aan boord. Ik vind het mooi dat ik een kleine schakel mag zijn in Gods plan. Ik voelde me direct thuis en op mijn plek. Ik zie het als Gods plan, dat ik op dit tijdstip, midden in een field service, mag beginnen aan mijn dienperiode. In Jeremia 29:11 wordt het mooi weergegeven: ‘Mijn plan met jullie staat vast – spreekt de HEER: Ik heb jullie geluk voor ogen, niet jullie ongeluk; Ik zal je een hoopvolle toekomst geven.’

Ja, ik steun Maarten Hoogendoorn

Blijf op de hoogte van Maarten Hoogendoorn

Door in te schrijven gaat u akkoord met ons privacybeleid en dat Mercy Ships Holland uw gegevens verwerkt.

Blogs

Sponsoracties