Maria Piet

Functie aan boord: Ship P&C Director

Hoi! Mijn naam is Maria en begin juli 2024 pak ik mijn backpack om 2 jaar aan boord te gaan van de Global Mercy. De afgelopen jaren woonde en werkte ik in Noord-Nederland en gaf ik leiding binnen het HR werkveld voor de lokale overheid/sociaal ontwikkelbedrijf, een heel mooi werkveld waar mijn passie ligt: mensen binnen organisaties. 

De afgelopen jaren ben ik een aantal keer in Afrika geweest, zoals Oeganda en Malawi en heb ik liefde gekregen voor de mensen in Afrika. Dit komt heel mooi samen, want na de onboarding training in Texas zal ik eind juli aan boord stappen en met veel enthousiasme in het ship life duiken. Hier werk ik binnen het People and Culture team als Ship P&C Director. Ik kijk enorm uit naar dit bijzondere en mooie werk, om zo bij te dragen aan de belangrijke missie van Mercy Ships! ⛴️ 

Wil je mij volgen in mijn werk en leven aan boord? Vaar je mee in dit avontuur? Dat kan! Je kan mij volgen via mijn website, meer informatie volgt snel. 

Het werk aan boord is vrijwillig, zodat de zorg van Mercy Ships gratis aangeboden kan worden. Wil je mij steunen? Dat kan door contact op te nemen, kaartjes ontvangen vind ik ook heel leuk :), door gebed of financieel support via onderstaande gegevens: 

IBAN: NL75ABNA0411467778
t.n.v.: Mercy Ships Holland
o.v.v: #6621 + Maria Piet

of via de ‘Steun deze bemanning’ button op deze pagina. 

Dankjewel! 

Ja, ik steun Maria Piet

Blogs

Sponsoracties