Mariët Faasse

Functie aan boord: Anesthetic Assistant

Hi!

Ik ben Mariët Faasse, 27 jaar, en hoop in maart opnieuw (binnen een jaar! 👼) als anesthesiemedewerker (ook wel bekend als Anesthetic Assistant) aan boord te gaan! Ik ben opgeleid als Medisch Hulpverlener Anesthesie en werkzaam in het Erasmus MC op de operatiekamers. Vorig jaar had ik een hele mooie, bijzondere, gezegende en indrukwekkende tijd op de Africa Mercy. Ik ben toen besmet geraakt met het welbekende ‘Mercy Ships’-virus. Daarom ga ik dit jaar als vrijwilliger werken op de Global Mercy! Hetzelfde land, een ander schip!

Mijn talenten samen met crew van over de hele wereld inzetten om de mensen in Senegal en Gambia te helpen door:

  • woord (via day crew, onze onmisbare vertalers 😉)
  • daad (een levensveranderende operatie 💉) &
  • liefde (hen echt te zíen als mens ipv outcast ❤)…

…..dat heeft niet alleen veel impact op het leven van de patiënten (en hun naasten), maar heeft ook op mij heel veel indruk achtergelaten en ik heb veel geleerd…

‘We cannot change the whole world, but we can change the whole world for one person…’

Vorig jaar heb ik in mijn eigen woonplaats Rotterdam het gloednieuwe schip vanbinnen mogen zien, dit jaar mogen we  voor de allereerste keer patiënten verwelkomen op hetzelfde schip!

-> Wil je mij volgen? Ik houd je op de hoogte via Instagram: @marietfaasse

-> Nieuwsgierig naar mijn ervaringen van vorig jaar? Ik schreef er een stuk over voor mijn collega’s: Medisch Hulpverlener bij Mercy Ships – NVBMH
-> Wil je mij steunen als bemanningslid? Dat kan door op ‘Steun deze bemanning’ op deze pagina te klikken.
Je kunt ook handmatig een gift doen. Belangrijk is om de o.v.v. (#6070 Mariët Faasse) goed te vermelden zodat de donatie op de juiste plek terecht komt!

NL 75 ABNA 0411 4677 78
t.n.v.: Mercy Ships Holland
o.v.v.: #6070 Mariët Faasse

Ja, ik steun Mariët Faasse

Blogs

Sponsoracties