Martha Maris-Geuze

Functie aan boord: PACU Nurse

Hallo allemaal, mijn naam is Martha Maris-Geuze. In september ga ik drie weken aan het werk op de Africa Mercy in Madagaskar als PACU-nurse. Ik heb alle stappen in de aanmeldportal weer doorlopen, mijn tickets geboekt, alle online scholingen gedaan en bijna alle vaccinaties zijn weer gezet. Nu is het tijd om te gaan lezen over de geschiedenis en cultuur van Madagaskar en het werk dat Mercy Ships daar doet en heeft gedaan.

Ik ben steeds weer onder de indruk van het enthousiasme en de professionaliteit van alle mensen die aan het werk zijn om gratis operaties te bieden aan mensen die anders niet de kans hebben om zich te laten opereren aan hun aandoening.

De vorige keer dat ik als PACU nurse op de Africa ging werken in Senegal heb ik zelf ook veel mooie ervaringen opgedaan. Zo vond ik het werken met de jonge Senegalese ‘zorgassistenten/vertalers’ echt geweldig! En heb ik ook nog een paar mooie tripjes gemaakt in de omgeving. 

Als ik je enthousiast heb gemaakt over het werk van Mercy Ships en je zou het willen steunen, dan kan dat via de knop ‘Steun deze bemanning’ of door iets over te maken naar:

IBAN: NL75ABNA0411467778
t.n.v.: Mercy Ships Holland
o.v.v: #6794 Martha Maris-Geuze

Ja, ik steun Martha Maris-Geuze

Blogs

Sponsoracties