Mathijs en Merel Visser

Functie aan boord: Medical Supply Assistant en Fotograaf

Wat ontzettend leuk dat jullie ons gevonden hebben. Wij zijn Mathijs en Merel Visser. We zijn net getrouwd dus Merel moet nog even wennen aan haar nieuwe achternaam! Maar als Visser op een schip zal dat vast goedkomen. Naast dat we van elkaar houden, houden we ook van God en hebben we een hart voor de mensen om ons heen. Merel is al eerder aan boord geweest van de Global Mercy en heeft daar gewerkt in de Galley. Toen zij terug kwam werden we beiden zo enthousiast dat we ons samen hebben aangemeld. We komen uit Aalsmeer, in de zomer zijn we vooral te vinden op het water. ⚓️

Mathijs zal aan boord gaan als ‘Medical supply assistant’ Dat betekent dat hij meewerkt in het team dat zorgt dat de medicijnen ingekocht worden en op de juiste plek terecht komen. Merel gaat werken binnen het communicatie-team als fotograaf. Dat team houdt zich bezig met het vastleggen van patiënt verhalen.

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van onze avonturen? Kijk van op www.visservloot.nl daar zullen we regelmatig updates plaatsen van hoe ons leven er aan boord uitziet!

Voor nu willen we jullie vragen om jullie gebeden en steun terwijl we ons voorbereiden op deze reis. Dat we op deze manier met elkaar Gods werk kunnen ondersteunen en Zijn liefde kunnen laten zien aan de mensen die dat nodig hebben (of dat nou in Sierra Leone of Nederland is).

Liefs, Mathijs & Merel

Ja, ik steun Mathijs en Merel Visser

Blogs

Sponsoracties