Mirjam Tromp-Molenaar

Functie aan boord: Kinderverpleegkundige

Beste lezer, wat fijn dat je mijn foto hebt aangeklikt!

Mijn naam is Mirjam, en ik beschouw het als een voorrecht om in mijn dagelijks leven een mooi beroep uit te oefenen, althans dat vind ik zelf. Als kinderverpleegkundige draag ik met liefde en enthousiasme zorg voor kinderen die dit nodig hebben.

Al jarenlang koesterde ik de wens om mijn werk buiten de grenzen van ons bevoorrechte land te kunnen verrichten. Als jong meisje hoorde ik voor het eerst over Mercy Ships; vanaf dat moment droomde ik ervan om ooit mijn steentje bij te dragen aan dit fantastische werk. Eindelijk is het zover: eind november vertrek ik voor een periode van twee maanden naar Sierra Leone om te werken aan boord van de Global Mercy.

Indien je mijn reis wilt volgen, kan dat via de volgende link: Mirjam naar Sierra Leone

Daarnaast wil ik je vragen om het werk van Mercy Ships in je gebeden te gedenken, voor de mensen die hulp behoeven en voor degenen die hulp bieden.

Wil je ook financiële steun bieden? Dat is mogelijk. Het werk van Mercy Ships, het verlenen van zorg aan onze medemens, is kosteloos. Als je de organisatie of mij persoonlijk wilt ondersteunen in dit bijzondere werk, kun je dat doen via de knop ‘steun deze bemanning’ op deze pagina of door een gift over te maken naar onderstaand rekeningnummer:

IBAN: NL75ABNA0411467778
Ten name van: Mercy Ships Holland
Onder vermelding van: #6322 + Mirjam Molenaar

Het vermelden van de code (#6322 + mijn naam) is belangrijk, omdat dit je gift persoonlijk maakt. Mercy Ships is een ANBI, wat betekent dat je gift fiscaal aftrekbaar is.

Hartelijk dank voor je steun en medeleven.

Met vriendelijke groet,
Mirjam Tromp – Molenaar

Ja, ik steun Mirjam Tromp-Molenaar

Blogs

Sponsoracties