Nico en Marianne Havinga

Functie aan boord: Purser en Primary Caregiver


Leuk dat je onze pagina bezoekt!

Even voorstellen

Wij zijn Nico, Marianne, Joshua en Salomé Havinga uit Heveadorp.

Salomé is geboren op 2 juli 2021.

Joshua houdt ervan om dingen te ontdekken, te observeren en te onderzoeken. Het lijkt hem leuk om samen met zijn zusje en de andere kinderen bijzondere avonturen te beleven!

Marianne is sinds 2009 betrokken bij de missie van Mercy Ships, zowel aan boord van de Africa Mercy als aan wal in Rotterdam. In dit interview kun je er meer over lezen.

Nico bezocht in 2009 de Africa Mercy in Benin en raakte onder de indruk van het mooie werk van Mercy Ships. Na een periode van vier maanden als vrijwilliger op de Africa Mercy (in 2018/2019) bleef zijn hart kloppen voor dit mooie werk en voor de community aan boord.

Wat gaan we doen?

We hopen voor twee jaar op de Global Mercy te gaan wonen en werken. Het is ons verlangen om ons geloof op een praktische manier handen en voeten te geven en mee te bouwen aan de community aan boord.

Nico zal de functie van Purser gaan vervullen, meer informatie over zijn functie is hier te vinden. Marianne zal zich voornamelijk richten op de zorg voor onze twee kinderen (Primary Caregiver).

Luister hier naar een podcast gesprek met Nico: https://youtu.be/IkTgwpIEXKA

Waar gaan we naartoe?

Vanaf september/oktober wonen we in Antwerpen, waar het schip wordt ingericht. Daarna varen we via Rotterdam naar Senegal, om daar zoveel mogelijk patiënten te voorzien van medische zorg en lokale zorgmedewerkers te trainen.

Wil je ons ondersteunen?

Dat kan op verschillende manieren:

  • We weten ons afhankelijk van God en vinden het fijn als je voor het werk van Mercy Ships en voor ons wilt bidden. Gebedspunten zijn hier te vinden.
  • We zijn gedeeltelijk afhankelijk van giften, om het werk aan boord te kunnen doen. Als gezin betalen we kost en inwoning en daarnaast zijn er andere kosten voor bijvoorbeeld verzekeringen. We hebben een gedeelte gespaard en voor het resterende bedrag (1.250 euro per maand – 30.000 euro totaal) zoeken we sponsoren. Wil je een bijdrage leveren, dan kan dat via de oranje knop (met de tekst: “Steun deze bemanning”) op deze pagina.

Je kunt ook zelf een gift overmaken naar Mercy Ships met de volgende gegevens:

IBAN NL 75 ABNA 0411 4677 78 ten name van Mercy Ships Holland onder vermelding van 4865 Familie Havinga.

Het is belangrijk om deze omschrijving (4865 Familie Havinga) te vermelden in verband met de juiste toewijzing van de gift.

Contact houden?

We vinden het fijn om contact te houden. Dat kan op verschillende manieren:

  • Open deze link of scan de QR-code hieronder om deel te nemen aan onze Whats-App groep en blijf via vlogs op de hoogte (in deze groep kunnen alleen wij berichten plaatsen).
  • Een kaartje sturen kan ook, leuk!

Nico & Marianne Havinga
Purser Global Mercy
PER CREWMAIL
p/a Mercy Ships Holland
Ridderkerkstraat 20
3076 JW Rotterdam

  • Of een pakketje (duurt een paar weken):

Nico & Marianne Havinga
Purser Global Mercy
PER CONTAINER
p/a Mercy Ships Holland
Ridderkerkstraat 20
3076 JW Rotterdam

Interessante links

Ja, ik steun Nico en Marianne Havinga

Blogs
SponsoractiesMogen we cookies gebruiken?

Lees meer in onze privacyverklaring of pas uw voorkeuren aan.

Privacyverklaring | Sluiten