Otto Fennema

Functie aan boord: Deck Rating

Hey! Ik ben Otto, 23 jaar en ben van 1 juli tot 1 oktober aan boord van de Africa Mercy. Ik zal aan boord als matroos aan de slag gaan in de functie Deck Rating.

Na mijn afstuderen in 2020 heb ik mijn ideeën voor een wereldreis uit moeten stellen. Ik kreeg de gelegenheid wat verder na te denken over een reis. Eind september 2021 kwam ik Mercy Ships tegen in een klein krantenartikel. Ik ging wat meer informatie opzoeken over het werk van Mercy Ships en werd enthousiast om mij aan te melden als vrijwilliger. Vanwege mijn werkervaring aan boord van een schip lag een maritime functie voor de hand. Ik heb mij aangemeld en na alle aanmeldingsprocedures kreeg ik het nieuws dat ik aan boord van de Africa Mercy mocht gaan werken. Ik heb erg veel zin in het avontuur en ben dankbaar dat ik mijn steentje bij kan dragen aan het mooie werk van Mercy Ships!

Via deze pagina probeer ik zo nu en dan een berichtje te plaatsen over mijn belevenissen. Je kunt je aanmelden om op de hoogte te blijven wanneer ik een bericht plaats.

Als je mij wilt steunen door middel van een gift kun je dat via de ‘steun deze bemanning’ knop doen.

Ja, ik steun Otto Fennema

Blijf op de hoogte van Otto Fennema

Door in te schrijven gaat u akkoord met ons privacybeleid en dat Mercy Ships Holland uw gegevens verwerkt.

Blogs

Het is bijna zover!

Na een half jaar bezig te zijn geweest met de voorbereidingen is het moment nu bijna daar. Vrijdag vlieg ik naar Dakar. Het zijn laatste spannende dagen in Nederland met twee huisgenoten die positief testten op corona afgelopen week. Maar gelukkig testte ik vandaag negatief. Afgelopen weekend hebben we met een paar vrienden en huisgenoten…

Sponsoracties