Rebecca Kok

Functie aan boord: Housekeeping

Hi, wat leuk dat je een kijkje neemt op deze pagina!

Ik ben Rebecca Kok, 18 jaar. Ik studeer Industrieel Product Ontwerpen en deze zomervakantie wil ik me in gaan zetten voor Mercy Ships! Op zaterdag 25 juni 2022 hoop ik in Dakar aan boord te gaan van de Global Mercy, hun nieuwste ziekenhuisschip. Ik blijf twee maanden aan boord en mijn werk daar zal vooral bestaan uit het doen van praktische taken voor de bemanningsleden.

Toen ik voor het eerst van Mercy Ships hoorde, vond ik het gelijk al een gave organisatie. Vandaar dat ik een rondleiding op de Global Mercy volgde, toen deze in Rotterdam lag. Daar rondlopend, raakte ik er meer en meer van overtuigd dat dit een organisatie is waar ik aan wil bijdragen. Ik kwam er achter dat je helemaal geen medische achtergrond nodig hebt om te kunnen helpen; iedereen kan zijn steentje bijdragen. Dus meldde ik me aan! Ik ben heel blij dat ik nu deze kans heb gekregen om mijn talenten en tijd in te zetten.

Mercy Ships is een non-profit organisatie die streeft naar medische zorg voor ieder mens.  Met twee ziekenhuisboten vaart Mercy Ships naar de armste landen van Afrika, om daar medische zorg mogelijk te maken door het bieden van gratis trainingen en operaties.

Om de gratis medische zorg mede mogelijk te maken, betalen de bemanningsleden zelf hun vaccinaties, verzekering, vliegtickets en verdere kosten. Wil je Mercy Ships steunen via mij, dan kan dat door een financiële bijdrage. Mijn doel is om een deel van de kosten van mijn reis te dekken. Als er meer geld wordt ingezameld dan ik nodig heb, dan wordt dat besteed aan het werk van Mercy Ships.  Naast donaties zou ik het ook erg waarderen als je mij en Mercy Ships opdraagt in gebed.

Je vindt op deze pagina een knop met “steun deze bemanning”, via deze weg kun je mij steunen. Je kunt je gift ook overmaken, als je hier #5816 Rebecca Kok bij zet, komt je gift automatisch bij mij terecht.

IBAN: NL75ABNA0411467778

t.n.v.: Mercy Ships Holland

o.v.v: #5816 + Rebecca Kok

Mercy Ships is een ANBI, giften zijn dus aftrekbaar van de belasting!

Ja, ik steun Rebecca Kok

Blijf op de hoogte van Rebecca Kok

Door in te schrijven gaat u akkoord met ons privacybeleid en dat Mercy Ships Holland uw gegevens verwerkt.

Blogs

Sponsoracties