Rian Jenniskens

Functie aan boord: Operatieassistent

Dromen moet je waarmaken en dat is precies wat ik ga doen!

Een pakkende zin, maar laat ik beginnen met mezelf even kort voor te stellen. 

Ik ben Rian Jenniskens, 28 jaar en woonachtig in Nijmegen. Al ruim 5 jaar werk ik met trots als operatieassistent in het CWZ in Nijmegen.

In het mooie Nijmegen voer ik een prachtig vak uit, een vak wat onderhevig is aan ontwikkeling en verbetering. Een vak waarbij ik streef naar de beste zorg, persoonsgericht en aangepast op het individu, iedere dag weer! Iets betekenen voor de mens op zijn meest kwetsbare moment. Iets wat ik in Nederland vanzelfsprekend ben gaan vinden. 

Maar met deze passie en dit vak kan ik meer, wil ik meer! En dat ga ik doen ook! Want het kan anders en het moet anders!

Daarom vertrek ik op 4 februari voor zes weken naar Freetown, Sierra Leone om daar aan boord te gaan van de Global Mercy! Een lang gekoesterde wens, zorg bieden op de plek waar het hard nodig is. Ik hoop dat ik mensen steun en goede zorg kan bieden, hoop en een glimlach. Ieder individu wie ik dit kan geven is voor mij pure winst! 

Om deze droom waar te maken ben ik afhankelijk van het ontvangen van donaties. Mercy Ships biedt gratis zorg en dat houdt in dat ik als vrijwilliger alles zelf bekostig. Dit doe ik met liefde, maar financiële steun is hierbij zeker gewenst.

Via onderstaande link, kun je mij helpen door een donatie te doen, dan zal ik zal ervoor zorgen dat deze niet voor niets is geweest! Je kunt ook een gift doen via de knop ‘Steun deze bemanning’ op deze pagina.

Dankjewel!

https://whydonate.com/nl/fundraising/operatieve-zorg-bieden-in-sierra-leone

Ja, ik steun Rian Jenniskens

Blijf op de hoogte van Rian Jenniskens

Door in te schrijven gaat u akkoord met ons privacybeleid en dat Mercy Ships Holland uw gegevens verwerkt.

Blogs

Sponsoracties