Rimke van de Nes

Functie aan boord: Keukenmedewerker

Hallo, wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn bemanningspagina!

Mijn naam is Rimke, ik ben 23 jaar jong en half september vertrek ik naar de Global Mercy. Aan boord zal ik voor 10 maanden werken in de galley, oftewel de keuken.

Ik ging al twee keer eerder als vrijwilliger aan boord bij Mercy Ships. In 2019 in Guinee en in 2020 op Tenerife, beiden voor drie maanden aan boord van de Africa Mercy. Daarnaast hielp ik in 2022 mee aan het ‘GLM Event’, toen de Global Mercy voor twee weken naar Rotterdam kwam. Vanaf mijn eerste dag aan boord van de Africa Mercy heb ik een enorme passie voor de organisatie en het werk dat we doen. Op dat moment werd ook het zaadje geplant om ooit voor een langere tijd aan boord te gaan.

Dat had ik het liefst al een paar jaar geleden gedaan, maar er kwamen andere dingen op mijn pad. Als ik terugkijk, zie ik daarin vooral Gods leiding. Hij heeft de afgelopen 3,5 jaar echt gebruikt om me voor te bereiden op een leven aan boord.

En nu is het dus bijna zover! Op 15 september stap ik in het vliegtuig naar Sierra Leone. Ik neem je graag mee in het leven aan boord en wat ik zoal mee maak. Dat doe ik via mijn blog (Rimke op Reis) en via mijn Insta (@rimke.vdnes).

In mijn tijd aan boord ben ik afhankelijk van giften. Als je mijn werk aan boord wil steunen, kan dat via de knop ‘Steun deze bemanning’ of via onderstaande gegevens.

IBAN: NL75ABNA0411467778
t.n.v.: Mercy Ships Holland
o.v.v: #5105 + Rimke van de Nes

Let op! Zonder vermelding van ‘#5105 + Rimke van de Nes’ komt de gift binnen voor het algemene werk van Mercy Ships. Mercy Ships heeft een ANBI status, waardoor giften fiscaal aftrekbaar zijn.

Nog even en mijn avontuur gaat beginnen, reis je mee?

Ja, ik steun Rimke van de Nes

Blijf op de hoogte van Rimke van de Nes

Door in te schrijven gaat u akkoord met ons privacybeleid en dat Mercy Ships Holland uw gegevens verwerkt.

Blogs

Sponsoracties