Rosanne van der Velden

Functie aan boord: Verpleegkundige

Hoi,

Leuk dat je op mijn bemanningspagina kijkt!

Mijn naam is Rosanne van der Velden uit Albasserdam en ben 33 jaar. In het dagelijks leven werk ik als verpleegkundige in het Erasmus MC in Rotterdam. D.V. maart 2023 hoop ik voor 3 maanden te vertrekken naar Senegal.

Vorig jaar maart stond ik al kort op het dek van de Global Mercy in Rotterdam. Nu hoop ik weer op dat dek te kunnen staan, maar dan onder warmere omstandigheden. Mijn werk zal met name plaatsvinden op de verpleegunits van het hospitaalschip. Ik ben benieuwd welke mooie en bijzondere mensen ik daar allemaal ga ontmoeten.

“Bringing hope and healing to the world’s forgotten poor”

Kun je zelf niet op het schip komen dienen? Ook dan is het mogelijk om Mercy Ships te helpen. Dit kan als eerste door gebed. Via deze pagina kun je zien waarvoor jouw gebed nodig is: https://www.mercyships.nl/doe-mee/bid/

Ook is het mogelijk mij financieel te steunen. Dit kan (bij voorkeur) via de ‘steun deze bemanning’ knop op deze pagina.

Maak je liever handmatig geld over? Dat kan met deze gegevens:

IBAN: NL75ABNA0411467778
t.n.v.: Mercy Ships Holland
o.v.v.: #5960 + Rosanne van der Velden

Let op! Vermeld de code (5960) en mijn naam bij het overmaken.

Vind je het leuk om mij te volgen? Dat kan via Polarsteps: https://www.polarsteps.com/RosannevanderVelden (werkwijze: 1. download de app Polarsteps, 2. maak een account aan, 3. zoek mijn naam of gebruik bovenstaande link 4. druk op de knop ‘volg’, 5. ik zal je accepteren🙂)

Ja, ik steun Rosanne van der Velden

Blogs

Sponsoracties