Ruben Ohlrichs

Functie aan boord: ICT-medewerker

Hey! Wat leuk dat je mijn pagina bekijkt!

Mijn naam is Ruben en ik ben 22 jaar. Ik kom uit Huizen in Nederland en heb een studie in ICT Medewerker Beheer afgerond, een tussenjaar op bijbelschool Foundation4Life en daarna een studie als Eerste Automonteur afgerond.

Omdat ik nog niet goed wist welke richting ik op wilde met mijn studie, heb ik eerst een vormingsjaar op bijbelschool Foundation 4 life gedaan en daarna een werk/leer-traject gestart als Eerste Automonteur.

Toen ik voor het eerst hoorde over het werk van Mercy Ships werd ik erg enthousiast! Nu ongeveer anderhalf jaar terug ontmoette ik mijn vriendin en kwamen we erachter dat we allebei dezelfde droom hadden! Op dat moment maakten we het plan om als vrienden samen naar Mercy Ships te gaan en hadden ons toen aangemeld bij Mercy Ships. Een aantal maanden daarna kregen we een relatie en wilden we als stel samen gaan.

Ze zaten te springen om ICT’ers aan boord en ik ben blij dat ik daarom nu al aan de slag kan. Even zonder mijn vriendin, maar ik hoop dat zij ook snel aansluit bij Mercy Ships.

Ik zeg altijd: “Werken voor de economie is een terugkerend patroon dat niet verandert, je werkt voor een inkomen en zorgt ervoor dat andere mensen ook weer kunnen werken. Dat eindigt een keer als het zo ver is.” Op Mercy Ships is God mijn werkgever en werk ik zodat mensen Jezus kunnen leren kennen en genezing mogen ontvangen door het werk van Mercy Ships. En dat is voor eeuwig! Dat is mijn grootste motivatie die ik bij me draag!

Wil je Mercy Ships en/of mij financieel steunen in dit werk? Dat kan met de oranje knop ‘steun deze bemanning’ op deze pagina of met de volgende gegevens:

IBAN: NL75ABNA0411467778
t.n.v.: Mercy Ships Holland
o.v.v: 5950 + Ruben Ohlrichs

Let op, vermeld de code (5950) en mijn naam bij het overmaken, alleen dan komt het geld bij mij terecht. Alvast heel erg bedankt!

Ja, ik steun Ruben Ohlrichs

Blijf op de hoogte van Ruben Ohlrichs

Door in te schrijven gaat u akkoord met ons privacybeleid en dat Mercy Ships Holland uw gegevens verwerkt.

Blogs

Blog 16-8-2023

Hoi allemaal, Het is al wel heel lang geleden dat ik wat heb geschreven en hoog nodig tijd om jullie even een update te geven van het leven aan boord. Mijn excuses. We hebben het flink druk gehad en daarnaast is het community leven aan boord ook heel druk waardoor je na een dag werken…

Blog 16-05-23

Hallo allemaal, er is weer een drukke maand voorbij en tijd voor mij om wat te vertellen.   We zijn nu ongeveer op de helft van onze field-service na meer dan 465 succesvolle operaties! Het gaat de laatste tijd erg goed aan boord, we hebben leuke uitjes gehad waar ik hieronder wat foto’s van heb…

Blog 04-04-2023

Hallo lezers! Leuk dat je mijn 4e blog leest!   We zijn nu alweer meer dan een maand in Dakar. De tijd vliegt voorbij alsof het niks is en het begint al aardig warm te worden hier. Nu ik hier ben, merk ik hoe moeilijk het op een missie kan zijn. Niet per se dat…