Ruben Ohlrichs

Functie aan boord: ICT-medewerker

Hey! Wat leuk dat je mijn pagina bekijkt!

Mijn naam is Ruben en ik ben 22 jaar. Ik kom uit Huizen in Nederland en heb een studie in ICT Medewerker Beheer afgerond, een tussenjaar op bijbelschool Foundation4Life en daarna een studie als Eerste Automonteur afgerond.

Omdat ik nog niet goed wist welke richting ik op wilde met mijn studie, heb ik eerst een vormingsjaar op bijbelschool Foundation 4 life gedaan en daarna een werk/leer-traject gestart als Eerste Automonteur.

Toen ik voor het eerst hoorde over het werk van Mercy Ships werd ik erg enthousiast! Nu ongeveer anderhalf jaar terug ontmoette ik mijn vriendin en kwamen we erachter dat we allebei dezelfde droom hadden! Op dat moment maakten we het plan om als vrienden samen naar Mercy Ships te gaan en hadden ons toen aangemeld bij Mercy Ships. Een aantal maanden daarna kregen we een relatie en wilden we als stel samen gaan.

Ze zaten te springen om ICT’ers aan boord en ik ben blij dat ik daarom nu al aan de slag kan. Even zonder mijn vriendin, maar ik hoop dat zij ook snel aansluit bij Mercy Ships.

Ik zeg altijd: “Werken voor de economie is een terugkerend patroon dat niet verandert, je werkt voor een inkomen en zorgt ervoor dat andere mensen ook weer kunnen werken. Dat eindigt een keer als het zo ver is.” Op Mercy Ships is God mijn werkgever en werk ik zodat mensen Jezus kunnen leren kennen en genezing mogen ontvangen door het werk van Mercy Ships. En dat is voor eeuwig! Dat is mijn grootste motivatie die ik bij me draag!

Wil je Mercy Ships en/of mij financieel steunen in dit werk? Dat kan met de oranje knop ‘steun deze bemanning’ op deze pagina of met de volgende gegevens:

IBAN: NL75ABNA0411467778
t.n.v.: Mercy Ships Holland
o.v.v: 5950 + Ruben Ohlrichs

Let op, vermeld de code (5950) en mijn naam bij het overmaken, alleen dan komt het geld bij mij terecht. Alvast heel erg bedankt!

Ja, ik steun Ruben Ohlrichs

Blijf op de hoogte van Ruben Ohlrichs

Door in te schrijven gaat u akkoord met ons privacybeleid en dat Mercy Ships Holland uw gegevens verwerkt.

Blogs

Blog 27-02-2023

Hallo vrienden & familie! Hoog nodig tijd voor een nieuwe blog. We zijn nu alweer aan het eind van februari en aan het begin van de field-service in Dakar! Afgelopen maand was erg druk aan boord vanwege technische problemen aan boord waardoor we geen online systemen meer hadden. Gelukkig is zo goed als alles weer…

Blog 25-12-2022

Hi allemaal, het is al weer meer dan 2 maanden geleden dat ik kwam wonen op de Global Mercy en al weer een maand terug dat ik mijn eerste blog had geschreven dus hoog tijd voor de volgende blog! Uitzicht op berg El Teide    Er is veel gebeurd de laatste tijd. Ik ben onder…

Blog 14-11-2022

Hallo allemaal, bij deze mijn eerste blog vanuit Tenerife! Ik ben nu ongeveer een maand aan boord van de Global Mercy in Tenerife en heb het echt enorm naar mijn zin! Het is erg leuk om tussen allemaal verschillende mensen uit verschillende landen en culturen te werken. En iedereen is hier enorm vriendelijk en gezellig.…

Sponsoracties