Sabine Rozeboom

Functie aan boord: Keukenmedewerker

Hoi, leuk dat je de bemanningspagina bekijkt. Mijn naam is Sabine Rozeboom, in juli ruil ik het mooie Bennekom tijdelijk in om op Tenerife op de boot te stappen. De Global Mercy ligt dan een korte periode op Tenerife, vervolgens vaart zij in augustus naar Sierra Leone vaart.

Toen de Global Mercy in Rotterdam lag, heb ik samen met mijn zusje (verpleegkundige) een rondleiding gehad. Ik werd geraakt door de missie en de enthousiaste vrijwilligers. Na dat bezoek, kwam ik op allerlei manieren Mercy Ships tegen. Hier moest ik verder mee. Zou er ook een functie zijn waar ik als niet medisch opgeleide, in zou kunnen dienen? Die waren beschikbaar. Een plek in de kombuis. Als hobbykok werd ik gelijk enthousiast!

Vanaf juli mag ik 2,5 maand aan de slag in de kombuis. Wil je mij reis volgen, dan kun je dat op deze pagina aangeven. Elke keer als ik een blog schrijf, ontvang je dan een mail.

Wil je op een andere manier betrokken zijn en graag een gift overmaken? Dat kan ook! Via de knop ‘Steun deze bemanning’ kun je direct een gift overmaken via iDEAL.

Je kunt ook een bijdrage storten op:

NL75ABNA0411467778
ten name van Mercy Ships Rotterdam
onder vermelding van 6105 Sabine Rozeboom

Let op! Code en naam noteren in opmerking, anders komt het geld niet op de juiste plek terecht. Mercy Ships Holland is een ANBI, dus de giften zijn aftrekbaar van de belasting.

PS: de reis en verblijfkosten betaal ik zelf, dus donaties komen goed terecht voor community activiteiten of voor vrijwilligers die een steuntje kunnen gebruiken.

Voor bedrijven zijn er mooie mogelijkheden om deel te nemen aan het Mercy Ships Netwerk.

Hartelijke groet,
Sabine

Ja, ik steun Sabine Rozeboom

Blijf op de hoogte van Sabine Rozeboom

Door in te schrijven gaat u akkoord met ons privacybeleid en dat Mercy Ships Holland uw gegevens verwerkt.

Blogs

Blog 2: Sail en aankomst

Kushe lezer, Allereerst de eerste begroeting vanuit het Krio (lijkt veel op het engels). Veel leesplezier Een tweede update vanaf de Global Mercy Groetjes, Sabine  

De eerste weken

  Beste lezer, De eerste weken blog    Groet, Sabine