Sanne Vlastuin

Functie aan boord: Housekeeping Staff

Hallo! Leuk dat je op mijn pagina bent beland. Mijn naam is Sanne Vlastuin, 24 jaar en ik kom uit Utrecht. Vanaf half augustus hoop ik tot het einde van dit jaar aan boord te gaan van de Global Mercy. Ik zal daar eerst de functie van ‘Housekeeping Staff’ (huishouding) en daarna van ‘Galley Staff’ (keuken) op mij nemen.

Hoe ben ik bij Mercy Ships terecht gekomen? In maart van dit jaar bezocht ik samen met mijn moeder de Global Mercy in Rotterdam. Het was erg indrukwekkend om te zien wat Mercy Ships allemaal kan betekenen voor mensen die het zoveel minder hebben dan wij. Iets wat een ‘ver-van-je-bed-show’ is, kwam ineens heel dichtbij. De hoopvolle en gemoedelijke sfeer die ik tijdens die middag ervaarde, raakte mij.

Na het recent behalen van mijn tweede master zocht ik naar een overbruggingsperiode tussen mijn studententijd en het ‘burgerleven’. Het bezoek aan de Global Mercy zat nog vers in het geheugen en ik zag een uitgelezen kans om mij voor een periode in te zetten voor Mercy Ships.

Tijdens mijn verblijf op de Global Mercy zal ik onder meer het thuisfront op de hoogte houden middels blogs, die op deze pagina te vinden zijn. Om hier van op de hoogte te zijn, kan je de button ‘Blijf op de hoogte van Sanne Vlastuin’ aanklikken. Zo krijg je een inkijkje in het leven aan boord van de Global!

Het is ook mogelijk om mij persoonlijk te steunen middels een gift. Op deze pagina kan je via de knop ‘Steun deze bemanning’ een gift overmaken via iDeal, of je kunt een handmatige overschrijving doen met de volgende gegevens:

IBAN: NL75ABNA0411467778
t.n.v.: Mercy Ships Holland
o.v.v.: 5864 + Sanne Vlastuin

Liever anoniem doneren? Via deze link kan je in de opmerkingen aangeven een anonieme donatie te willen doen. Belangrijk is dan wel om specifiek aan te geven te willen doneren voor een vrijwilliger aan boord en mijn naam in te vullen.

Deze gift is aftrekbaar van de belasting

Ja, ik steun Sanne Vlastuin

Blijf op de hoogte van Sanne Vlastuin

Door in te schrijven gaat u akkoord met ons privacybeleid en dat Mercy Ships Holland uw gegevens verwerkt.

Blogs

Sponsoracties