Sara de Jong

Functie aan boord: Receptioniste

Hallo, leuk dat je de tijd neemt om mijn pagina te lezen!

Ik zal mezelf eerst even kort voorstellen. Ik ben Sara de Jong, 21 jaar en ik kom uit Oud-Beijerland (omgeving Rotterdam). Momenteel heb ik mijn eerste master in Healthcare Management afgerond. Ik hoop in februari te beginnen met het afronden van mijn tweede master. In deze tussenperiode, vanaf begin september tot begin februari volgend jaar, verwacht ik daarom aan boord te gaan van de Africa Mercy. Aangezien ik geen grote fan ben van bloed zal ik als receptioniste aan de slag gaan.

Als je mij een jaar geleden verteld had dat ik vijf maanden naar het buitenland zou vertrekken, had ik je waarschijnlijk uitgelachen. Mijn vrienden, familie, paard en werk achterlaten? Dacht het niet. Echter heb ik afgelopen maart samen met een vriendin de Global Mercy bezocht. Na deze indrukwekkende ervaring begon het idee om bij Mercy Ships aan de slag te gaan te borrelen. Na een online informatie avond te hebben bezocht was ik nog enthousiaster over wat Mercy Ships als organisatie doet en heb ik mij direct ingeschreven als vrijwilliger.

Tijdens mijn verblijf op de Africa Mercy zal ik het thuisfront proberen zoveel mogelijk op de hoogte houden middels mijn instagram pagina @saargoesvolunteering. Op dit account zal ik een inkijkje geven in het leven aan boord en bijzondere ervaringen delen.

Bij deze reis komt natuurlijk veel kijken. Om de zorg aan de lokale bevolking in Afrika gratis aan te kunnen bieden moeten de vrijwilligers zelf de voorbereidingen, de reis en andere bijdragen betalen. Het is mogelijk om mij in mijn missie financieel te ondersteunen middels een gift. Via de ‘steun deze bemanning’ knop op deze pagina kun je een gift overmaken via iDeal. Ook kun je handmatig een gift overschrijven met de volgende gegevens:

IBAN: NL75ABNA0411467778
T.n.v: Mercy Ships Holland
O.v.v.: 5886 + Sara de Jong

Mercy Ships heeft de ANBI-status; giften zijn dus aftrekbaar van de belasting!

Ja, ik steun Sara de Jong

Blogs

Sponsoracties