Tabitha Holtrop

Functie aan boord: Docent

Hoi allemaal! Wat fijn dat je/u een kijkje neemt op deze pagina!

Ik ben Tabitha (23 jaar) en kom uit het mooie Friesland 🙂 Afgelopen juni ben ik afgestudeerd bij ITEps als internationaal basisschool juf. Toen ik begon aan deze studie wist ik dat lesgeven op een boot niet meer zo’n ver-van-mijn-bed-show zou zijn als wanneer ik de gewone PABO had gestudeerd. Desalniettemin had ik niet verwacht dat dit avontuur nu al zou beginnen.

Toen ik nadacht over wat ik wilde gaan doen na mijn afstuderen, wilde ik in eerste instantie een andere droom van mij uit laten komen, een jaar Au Pair zijn. Ik had allemaal plannen om naar Australië te gaan voor in ieder geval een jaar, maar door de wereldwijde pandemie, mocht dit helaas niet doorgaan. Ergens in februari/maart kreeg ik een advertentie van Mercy Ships te zien. Toen ik een betere kijk had op wat Mercy Ships doet, welke vrijwilligers ze allemaal nodig hebben enz., ging ik er serieuzer naar kijken als invulling van mijn tijd. In de periode die volgde, mocht ik ervaren dat dit nieuwe avontuur ook in Gods handen was/is en dat er veel mensen om me heen zijn die me hierin ondersteunen.

Ik meldde me aan en het balletje ging rollen. Nu mag ik dus in januari voor 5 maanden met de Africa Mercy mee als Grade 2 docent en ik heb er ontzettend veel zin in!

Hoe kunt u helpen?

Mocht u me willen ondersteunen dan kan dat!

Ten eerste wil ik u vragen Mercy Ships, haar vrijwilligers en alle patiënten aan boord mee te nemen in gebed. Bid voor de artsen, verpleegkundigen, docenten en alle andere vrijwilligers aan boord dat ze hun werk gezegend mogen doen. En bid ook voor de lokale bewoners die naar het schip toekomen om een levens veranderende operatie te ondergaan.

Verder kunt u mij en daardoor ook Mercy Ships financieel ondersteunen d.m.v. een maandelijks of eenmalig gift via de donatiepagina van Mercy Ships. Vermeld daarbij mijn naam en nummer: Grietje Tabitha Holtrop #5562. U kunt ook het formulier op deze pagina gebruiken. Of maak een bedrag over naar:

IBAN NL 75 ABNA 0411 4677 78
t.n.v. Mercy Ships Holland
o.v.v. #5562 Grietje Tabitha Holtrop

Mocht u op de hoogte willen blijven van mijn avontuur, meld u dan via deze pagina aan voor mijn nieuwsbrief.

Wilt u iets naar mij opsturen? Dat kan natuurlijk ook, maar het zal gemiddeld iets langer duren dan normaal 😉

Tabitha Holtrop 5562 AFM
PER CREWMAIL
p/a Mercy Ships Holland
Ridderkerkstraat 20
3076 JW Rotterdam

Een pakketje? (duurt een paar weken)
Tabitha Holtrop 5562 AFM
PER CONTAINER
p/a Mercy Ships Holland
Ridderkerkstraat 20
3076 JW Rotterdam

Ja, ik steun Tabitha Holtrop

Blijf op de hoogte van Tabitha Holtrop

Door in te schrijven gaat u akkoord met ons privacybeleid en dat Mercy Ships Holland uw gegevens verwerkt.

Blogs

De tijd vliegt voorbij..

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een nieuwsbrief heb geschreven. Heb je ook wel eens dat je van plan bent om iets te doen, maar dan toch andere dingen doet en vervolgens hetgeen wat je wilt doen soort van vergeet? Dat gebeurde dus met mijn plan om een nieuwsbrief te schrijven…  Maar, nu…

Enchanté! Bonjour et Merci!

Wat vliegt de tijd voorbij! Inmiddels zijn we eind Februari en ben ik bijna twee maanden aan boord van de AFM. Sinds mijn laatste nieuwsbrief is er zo ontzettend veel gebeurd! Ik hoop dat het niet te lang wordt… De vorige keer stonden we op het punt om te vertrekken naar Senegal. We zijn vrijdag…

New surroundings, new people, new experiences. How many new things do I need to adapt to more?

Two weeks since my arrival and 6 days to go before leaving to Senegal, where do I need to start? Of course, where I ended my previous blog… The last weeks before I got on the plane went by so fast when the ‘oliebollen’ sale was over. Eventually, we distributed the last bag of ‘oliebollen’…

Sponsoracties