Tamara Boer

Functie aan boord: Keukenmedewerker

Hoi hoi, welkom op mijn bemanningspagina. Leuk dat je dit leest!

Ik ben Tamara Boer. Ik ben 20 jaar oud en kom uit Nieuw-Lekkerland. Vorig jaar ben ik afgestudeerd als MBO verpleegkundige. Hierna ben ik aan het werk gegaan in de thuiszorg.

In augustus 2023 zal ik voor 3 maanden aan boord gaan van de Global Mercy. Ik zal niet aan boord gaan als verpleegkundige omdat ik hiervoor nog te weinig ervaring heb opgedaan. Daarom heb ik zelf ook de bewuste keuze gemaakt dit niet te doen. (misschien zal ik ooit nog terug gaan aan boord wanneer ik meer ervaring heb 😉) Ik zal aan het werk gaan in de keuken van het schip. Dit lijkt mij erg mooi werk. Mensen dienen en blij maken op deze manier. Met z’n allen werken we aan hetzelfde doel. Het maakt niet uit in welke functie je aan boord gaat, SAMEN brengen we hoop en genezing.

Ik heb al mijn hele leven gezegd dat ik nog eens vrijwilligerswerk wilde gaan doen. Toen stond ik afgelopen jaar aan boord van de Global Mercy in Rotterdam. Ik voelde me geroepen om hier iets te betekenen. Ik vind het belangrijk om voor mijn naaste te zorgen. Dit is ook een grote reden waarom ik momenteel werkzaam ben in de zorg. God vraagt van ons om te zorgen voor onze naasten en oog te hebben voor degene die het minder hebben dan ons. Ik hoop dat ik door dit avontuur iets van Gods liefde mag delen aan mijn naaste.

Ik kijk ernaar uit om dit avontuur aan te gaan, mensen te dienen, anderen te ontmoeten en in de community verbonden te zijn met elkaar. Een spannende en leerzame tijd maar het zeker allemaal waard!

Ook u kunt de bemanning steunen. Dit kan door gebed voor Mercy Ships, de patiënten en de vrijwilligers. Ook kunt u financiële ondersteuning bieden. Om aan boord te kunnen leven zijn allemaal kosten verbonden zoals kost & inwoning, vaccinatiekosten en kosten rondom de reis. Een bijdrage is dus meer dan welkom. Een gift overmaken kan met de volgende gegevens:

IBAN: NL75ABNA0411467778
t.n.v.: Mercy Ships Holland
O.v.v. #6103 + Tamara Boer
Let op, vermeld de code (6103) en mijn naam bij de overschrijving. Alvast super bedankt!

Ondertussen ben ik ook al gestart met een sponsorloop om geld op te halen. U kunt deze sponsorloop en de rest van mijn avontuur volgen op mijn Instagram account @tamaanboord. Ook ben ik van plan om hier blogs te gaan schrijven om iedereen op de hoogte te houden.

Bedankt voor het lezen van mijn bericht. En wie weet tot ziens!

Ja, ik steun Tamara Boer

Blijf op de hoogte van Tamara Boer

Door in te schrijven gaat u akkoord met ons privacybeleid en dat Mercy Ships Holland uw gegevens verwerkt.

Blogs

Overnachten in de jungle

Overnachten in de jungle Klik op de link om meer te lezen over onze overnachting in de jungle.

Mijn eerste indrukken van Sierra Leone

Mijn eerste indrukken van Sierra Leone De eerste weken in Sierra Leone zitten er alweer op. Klik op de link om mijn blog hierover te lezen.

De sail

Welkom bij mijn 2e blog. Klik op de volgende link om meer te lezen over de sail! De Sail

Sponsorloop 150 km voor Mercy Ships

Hoi hoi, Ik ben Tamara Boer. Ik ben 20 jaar en kom uit Nieuw-Lekkerland. In augustus 2023 zal ik aan boord gaan van de Global Mercy als keukenmedewerker. Dan komt geld om de hoek kijken. Kosten zoals vaccinaties, vliegtickets en kost & inwoning. Daarom heb ik ervoor gekozen om een actie op te zetten. Ik…