Actie voor Erik en Elja

Doe mee met de actie 150×8!

Wij zoeken 150 mensen die ons voor (een veelvoud van) 8 euro per maand willen sponsoren. Hiermee kunnen wij ons verblijf aan boord bekostigen, zodat de zorg van Mercy Ships gratis aangeboden kan worden! 

Doet u mee? Namens de patiënten, alvast bedankt! 🙂 

Actie voor Erik en Elja

Stap 1 van 2

  • Vul aub uw volledige IBAN in.

Vanaf de zomer van 2021 zullen wij, Erik en Elja Boer, samen met onze twee kinderen Juda en Nora, aan boord gaan van de Global Mercy om daar voor twee jaar vrijwilligerswerk te doen! Aan boord zal Erik aan de slag gaan als Supply Manager. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de bevoorrading van het schip en de voorraad aan boord. Kijk voor meer informatie op www.boeraanboord.nl en volg ons op Instagram of Facebook @boeraanboord. 

Huidige stand

Opbrengst

116%
Opbrengst:
€ 1.394
Doel:
€ 1.200

Deelnemers (doel: 150)

69%

Bedragen zijn per maand. De tellers worden wekelijks bijgewerkt.

Bijgewerkt tot 16 april, 18:50 uur.

Over uw machtiging

Uw toegezegde bijdrage incasseren wij in de vierde week van de desbetreffende maand. Ons incassant-ID is NL66ZZZ410408060000 en ons rekeningnummer is NL40RABO0356312151. Het machtigingskenmerk kunt u t.z.t. op uw afschrift lezen. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Mogen we cookies gebruiken?

Lees meer in onze privacyverklaring of pas uw voorkeuren aan.

Privacyverklaring | Sluiten