fbpx


Rutger legt de challenge uit

Bekijk het filmpje en ontdek wat de Mercy Freerun Challenge inhoudt!

Mercy Ships #FreerunChallenge

Sportief in actie voor Mercy Ships.


Wie is Rutger?

‘Mijn naam is Rutger Schipper, ik ben freerunner en influencer actief op Youtube, Instagram en TikTok. Mijn doel is om kinderen in beweging te brengen. Ik steun Mercy Ships omdat mensen, waaronder kinderen, in een ander continent ook recht hebben op goede zorg. Door middels van deze Freerunchallenge doen jullie met mij mee en halen wij geld op voor Mercy Ships.’

Kijk voor meer informatie over Rutger op zijn website of YouTubekanaal!

Mercy Ships Holland

Waar doen we het voor?

Met de Freerun Challenge zet jij je in voor de Global Mercy, het nieuwe ziekenhuisschip van Mercy Ships. Met dat schip kunnen we jaarlijks twee keer zoveel arme mensen helpen met gratis operaties! Het schip is bijna klaar en komt in het najaar naar de haven van Rotterdam voor een bezoek van twee weken. Daarna gaan we ermee naar Afrika om daar mensen te helpen die geopereerd moeten worden. Jij maakt ook kans om op het schip te komen, want de finale van de Freerun Challenge is op de Global Mercy!

Mercy Ships Holland

De challenge

Wat je gaat doen? Samen met jouw klas een nacht ‘overleven’ in de gymzaal! Tijdens deze 12 uur in de gymzaal maken jullie een originele Freerunvideo waarmee je een clinic van Rutger kan winnen.

Stap 1: Maak met je klas een actiepagina aan

Maak met je klas een actiepagina aan om geld op te halen! Promoot het filmpje op social media en tag @mercyshipsholland, @rutgerschipper_ , #mercyships, #rutgerschipper, #freerunchallenge.

Stap 2: Stuur een freerun-filmpje in

Jullie gymdocent stuurt het filmpje in. Rutger en de rest van de jury zullen de beste drie filmpjes uitkiezen. Als jullie een van de winnende filmpjes hebben mogen jullie naar de Global Mercy in Rotterdam komen…

Jullie voeren hier de laatste finale op en dan zal Rutger de winnende klas kiezen. Misschien winnen jullie wel een meet en greet en freerunsessie met Rutger!

Stap 3 (Bonus): Vraag een presentatie aan

Vraag hier vooraf een presentatie aan over het werk van Mercy Ships.

 Verder nog vragen? Neem contact op met corjan.rink@mercyships.nl

Mogen we cookies gebruiken?

Lees meer in onze privacyverklaring of pas uw voorkeuren aan.

Privacyverklaring | Sluiten