Deel het verhaal van Mercy Ships

Een nieuw hoofdstuk

Steeds meer mensen delen het verhaal van Mercy Ships. Ondanks de pandemie gaat dit verhaal, dat in 1978 begon, door. Het wordt zelfs nog groter: we staan immers aan de vooravond van een nieuw hoofdstuk – de ingebruikname van de Global Mercy. Elk schip heeft een verhaal, zo ook dit schip. Maar het zijn de mensen die betrokken zijn, die het verhaal maken. De vrijwilligers aan boord, onze patiënten. En natuurlijk u in Nederland, als supporter van Mercy Ships.

Hoe deel ik het verhaal?

Optie 1: Gebruik een kader op Facebook

Heeft u Facebook? Vanaf nu kunt u uw verbondenheid met Mercy Ships laten zien door gebruik te maken van een van de speciale kaders die u over uw profielfoto kunt plaatsen.

Hoe werkt het?

  1. Ga naar uw profiel op Facebook
  2. Klik op het fototoestel icoontje bij uw profielfoto om uw foto bij te werken
  3. Klik op ‘Kader toevoegen’
  4. Links ziet u een zoekbalk waarin u het kader kunt zoeken
  5. Typ hier in: ‘Medische zorg voor ieder mens‘ of ‘Deel het verhaal van Mercy Ships‘ en klik erop. Het kader van uw keuze verschijnt nu vanzelf om uw profielfoto
  6. Kies hoe lang u het kader om uw foto wilt laten staan en klik op ‘Als profielfoto gebruiken’

Optie 2: Stuur de campagne door

Draagt u Mercy Ships een warm hart toe? Stuur uw familie en vrienden de volgende link: mercyships.nl/verhaal. Daar kunnen mensen meer lezen over het verhaal van Mercy Ships en hoe zij daar onderdeel van kunnen worden. Hoe meer mensen de campagne delen, hoe groter het bereik!

Optie 3: Deel de campagnefoto

Wat is uw verhaal met Mercy Ships? Wat betekent ‘medische zorg voor ieder mens’ voor u? Vertel het via sociale media aan uw netwerk. Misschien bent u wel eens aan boord geweest toen het schip in Nederland was of in een ander land? Maak het vooral persoonlijk. Om uw verhaal extra laten opvallen kunt hieronder de campagnefoto downloaden in het juiste formaat voor Facebook, stories of vierkant. Maar u mag natuurlijk ook uw eigen foto’s gebruiken als u die heeft. Vergeet niet ‘Mercy Ships Holland’ te taggen 😉 We zijn benieuwd naar uw verhaal!

Downloads

Klik op de gewenste afbeelding om deze te downloaden.

Dank u wel dat u onderdeel bent van het verhaal van onze missie: medische zorg voor ieder mens