Geef zorg door. Laat hoop na.

Uw nalatenschap; daar denkt u vanzelfsprekend goed over na. Speciaal voor u hebben we daarom de gratis brochure ‘Geef zorg door. Laat hoop na’ ontwikkeld. Vraag vandaag nog vrijblijvend de brochure aan, en ontdek waarom en hoe u samen met Mercy Ships een blijvend verschil kunt maken.

Vraag nu vrijblijvend de brochure aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom Mercy Ships?

Voor ons is een ziekenhuisbezoek heel vanzelfsprekend. Maar voor meer dan vijf miljard mensen op aarde is dit niet het geval. Er is geen geld voor, er zijn geen artsen in de buurt, of de zorg is gewoon niet veilig.

Met het grootste ziekenhuisschip ter wereld biedt Mercy Ships gratis zorg aan de allerarmsten en kwetsbaren van deze wereld. Op deze manier worden er duizenden levens veranderd. Met hulp van donateurs en vrijwilligers kunnen wij dit werk doorzetten.

Donateurs aan het woord

In deze video vertellen Maria Tuinier en Marten Sissing waarom zij Mercy Ships steunen:

Nalaten aan Mercy Ships

Het is ook mogelijk om ons na uw leven te blijven steunen. U kunt Mercy Ships opnemen in uw testament en zo een verschil maken.

We begrijpen dat u hier goed over na moet denken en misschien vragen heeft. Daarom hebben wij een brochure gemaakt zodat u alle mogelijkheden kunt ontdekken om hoop en liefde na te laten.

“Ik zou zeggen; uw geld kan niet beter besteed worden nadat u er niet meer bent!”

Maria Tuinier – Ging mee aan boord

Contact

Mocht u vragen of opmerkingen hebben rond uw nalatenschap, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Richard van Willigen (relatiebeheerder) staat u graag te woord via e-mail richard.vanwilligen@mercyships.nl of ons telefoonnummer 010-4102877 (tijdens kantooruren).

Richard van Willigen
Relatiebeheerder

Mogen we cookies gebruiken?

Lees meer in onze privacyverklaring of pas uw voorkeuren aan.

Privacyverklaring | Sluiten