Help Mercy Ships op uw manier!

Aan wal

> Steun een actie
Bekijk de mogelijkheden en draag bij aan een actie!

> Bid mee
Steun de patiënten en vrijwilligers door middel van gebed! Maandelijks vindt u hier de concrete gebedspunten.

> Schenken
Als u ons wilt steunen voor een langere periode, is een periodieke gift een mooie manier. U ontvangt dan belastingvoordeel en Mercy Ships is verzekerd van continuïteit van inkomsten.

> Nalaten
Heeft u al eens nagedacht over wat u zult nalaten als u er straks niet meer bent? Wat wilt u dat er dan met uw vermogen gebeurt? En welke mogelijkheden heeft u? Door Mercy Ships op te nemen in uw testament, geeft u kinderen en volwassen in Afrika ook na uw leven hoop en genezing. Uw gift heeft dan een blijvende invloed!

> Geef gratis
Gratis geven? Het kan via Sponsorkliks. Bekijk hier de mogelijkheden.


Aan boord

> Kom als vrijwilliger werken op de Africa Mercy!
Samen met ruim 400 bemanningsleden uit alle delen van de wereld maak jij het met je eigen talenten mogelijk dat de allerarmsten gratis medische zorg kunnen krijgen. Aan boord zijn wel meer dan 150 verschillende posities waarop je kunt solliciteren.


Als…

> Bedrijf
Een samenwerking met Mercy Ships als bedrijf/ondernemer kan voor beide partijen veel betekenen. Voor ons in de vorm van sponsoring van projecten of donaties in natura en voor u in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen of imagoverbetering. Het is ook mogelijk om specifieke projecten te sponsoren in uw eigen sector. Naast onze medische projecten kunnen onze bouw- en trainingsprojecten hier uitermate geschikt voor zijn.

> Kerk
We komen bijvoorbeeld graag in uw gemeente om een presentatie te geven over het werk van Mercy Ships in Afrika. U kunt ons werk ook ondersteunen door middel van een collecte of als goed doel voor een verkoping. Lees hier meer over de mogelijkheden.

> School
Samen met Mercy Ships zijn er veel leuke acties te bedenken die met de hele klas (of meerdere klassen) gedaan kunnen worden om levens te redden. Bijvoorbeeld door een leuke actie op te zetten, of een leerling die een spreekbeurt houdt of werkstuk maakt over Mercy Ships. Wilt u een presentatie over Mercy Ships in de klas? Ook dat regelen we graag voor u.

> Kids
Voor kinderen hebben we allerlei leuke materialen, zoals een Kids magazine, spreekbeurtboekje en een spaarpot van de Africa Mercy.

> Organisatie
Help Mercy Ships door bijvoorbeeld het delen van kennis en expertise, publicatiemogelijkheden en/of door financiële steun. Ontdek welke organisaties ons al steunen.