Ga mee aan boord

Kom werken aan boord van ons ziekenhuisschip, de Africa Mercy. Samen met ruim 400 bemanningsleden uit alle delen van de wereld maak jij het met je eigen talenten mogelijk dat de allerarmsten gratis medische zorg kunnen krijgen.

De Africa Mercy is net een drijvend dorp. Aan boord zijn wel meer dan 150 verschillende posities waarop je kunt solliciteren. Van kapper tot magazijnmedewerker, van chirurg tot loodgieter. Vanaf minimaal twee weken. Bij alle vacatures gaat het om een vrijwilligersfunctie, waarbij je zelf je reiskosten en verblijf aan boord betaalt. Op deze manier kunnen we de medische hulp gratis aanbieden.

HR team Mercy Ships Holland

Inge den Hollander | Eric Vis | Maria Tuinier

100+

Totaal aantal Nederlanders aan boord per jaar

400+

Totaal aantal vrijwilligers aan boord

150+

Aantal beroepen aan boord

1200

Totaal aantal vrijwilligers per jaar aan boord

Soorten beroepen

Op de Africa Mercy zijn meer dan 150 beroepen. Ze worden opgedeeld in medische, maritieme en algemene functies. Ook zijn er functies waar geen specifieke opleiding voor nodig is. Kijk hier onder het overzicht.

Doe een introductie

Bezoek onze introductieavonden voor meer informatie. Of ga mee met een introductieweekend voor meer achtergrond en verdieping over het meegaan aan boord.

Veelgestelde vragen

Heb je concrete vragen over het gaan als gezin aan boord, de voorbereiding of de aanmeldingsprocedure? Kijk hier voor de veelgestelde vragen.

© 2019 – Mercy Ships – DisclaimerPrivacyverklaring

Medische zorg voor ieder mens
Wij maken chirurgische zorg toegankelijk voor de allerarmsten, vanaf het grootste ziekenhuisschip ter wereld. Dankzij de inzet van honderden professionele vrijwilligers én de betrokkenheid van vele anderen.

Mercy Ships maakt gebruik van cookies.

Wil je meer weten lees dan onze privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen