Als vrijwilliger aan de slag tijdens shipyard

In de maanden juni en juli ligt de Africa Mercy voor onderhoud in Las Palmas, Gran Canaria. In deze periode wordt er hard gewerkt om de Africa Mercy klaar te maken voor de volgende werkperiode.

Bekijk voor een impressie van de shipyard-periode de video hieronder die medewerkers van IHC in 2018 maakten.

Wat we nodig hebben

Voor shipyard hebben we behoefte aan loodgieters, elektriciens en lassers. Maar ook de zogeheten project assistants zijn hard nodig. Handige mannen en vrouwen, al dan niet met opleiding, die klussen kunnen uitvoeren als het vervangen van een keuken, het plaatsen van speeltoestellen, verven, reinigen enzovoort, Lees hier de functieomschrijving.

Alhoewel het ziekenhuis niet operationeel is, wonen en werken er veel vrijwilligers aan boord tijdens shipyard. We zijn daarom ook op zoek naar enthousiastelingen die in deze periode de harde werkers willen voorzien van eten en een schoon schip! Sorteer op Food Service bij Choose Department in de tweede kolom en lees hier de functieomschrijvingen.

Kosten

Je bent al welkom voor een periode van 2 weken. Voorgaande jaren waren de kosten € 160 per week voor kost en inwoning. Daarnaast heb je de kosten voor je ticket.

Vrije tijd

En wanneer je vrij bent is er alle gelegenheid om het eiland te ontdekken, op het strand te hangen of over de boulevard te slenteren!

Zonder de shipyard kunnen we ons werk in Afrika niet doen. Kom jij ook om bij te dragen aan het werk van Mercy Ships?

Heb je vragen? We horen het graag!

Hartelijke groet,

HR Team

Veelgestelde vragen over de shipyard-periode

Waar kan ik meer informatie vinden over werken tijdens Shipyard?

Maritiem/technische personeel bevelen we graag de facebookpagina Mercy Ships Deck & Engineering aan.

Lees de ervaringsverhalen van Henk en medewerkers van Royal IHC.

Welke vaccinaties heb ik nodig tijdens Shipyard?

Voor de (droog)dokperiode is alleen vereist:
> Tetanus
In Nederland aangeboden als ‘Difterie, Tetanus en Polio’ (DTP). Deze moet je halen als je ‘m in de afgelopen tien jaar niet gehad hebt.

Heb je deze inenting nog nodig, vraag dan vooraf bij je ziektekostenverzekeraar of deze vergoed wordt. Verschillende verzekeraars vergoeden de inentingen geheel of gedeeltelijk, maar soms moet je dan naar een specifieke locatie om de vaccinaties te halen.

Bij aankomst aan boord wordt je gevraagd je inentingenboekje te laten zien. Deze wordt samen met je paspoort in een kluis bewaard tijdens je verblijf aan boord.

Waar drijf jij?

Deze website bevat veel informatie over het aanmeldingsproces, het leven aan boord en hoe je je daarop kunt voorbereiden. Om dit te structureren hebben we de informatie verdeeld in drie fases, met elk een aantal veelgestelde vragen.

HR team Mercy Ships Holland

Heb je vragen of overweeg je misschien om aan boord te gaan? We horen graag van je! Neem gerust contact op via 010-3107901 of hr@mercyships.nl. Of laat even een berichtje achter via het formulier hieronder. Hopelijk tot snel!

Inge den Hollander

Eric Vis

Jeanine de Bruyn

Tabitha Ouwehand

Medische zorg voor ieder mens
Wij maken chirurgische zorg toegankelijk voor de allerarmsten, vanaf het grootste ziekenhuisschip ter wereld. Dankzij de inzet van honderden professionele vrijwilligers én de betrokkenheid van vele anderen.

© Mercy Ships Holland – DisclaimerPrivacyverklaring

Mercy Ships maakt gebruik van cookies.

Wil je meer weten lees dan onze privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen