Introductieavond

Fase 1 – Het schip voor het eerst in zicht

Heb je voor het eerst gehoord over Mercy Ships of overweeg je om aan boord van de Africa Mercy te gaan, maar zou je graag meer willen weten over de organisatie en wat er bij komt kijken? Kom dan naar een van onze introductieavonden!

Online vanwege corona

Momenteel houden we de introductie-avonden online, dit duurt ongeveer een uur en er is ruimte voor het stellen van vragen. Bij aanmelding ontvang je een link waarmee je toegang krijgt tot de webinar. We zien ernaar uit om jou daar te ontmoeten.

Programma

We starten de avond met een algemene presentatie over de organisatie. De tweede helft van de avond worden er groepjes gemaakt per beroepscategorie en is er de gelegenheid voor meer vakinhoudelijke vragen.

Praktische info

Hieronder zie je de data en locaties van de komende introductieavonden. Wanneer je je aanmeldt laten we je bijtijds weten op welk adres je precies wordt verwacht.

  • 20-02-20, Zwolle
  • 26-03-20, Rotterdam
  • 30-04-20, Rotterdam
  • 28-05-20, Zwolle
  • 25-06-20, Rotterdam

Goed om te weten

Het inroosteren van vrijwilligers voor een werkperiode (augustus-juni) start in het begin van het kalenderjaar. Is de functie waarop jij hebt gesolliciteerd voorlopig ingevuld, dan kom je terecht in de Talent Pipeline.

Voordat je je aanmeldt

Ondanks dat het werken op onze ziekenhuisschepen vrijwillig is, heb je voor de meeste functies wel degelijk een diploma en specifieke werkervaring nodig. We vragen dit om onze patiënten de best mogelijke zorg te kunnen bieden.

Voordat je je aanmeldt voor een introductieavond is het raadzaam om jezelf twee vragen te stellen:

  1. Kan ik mijn beroep aan boord uitoefenen? Bekijk het overzicht van alle functies aan boord.
  2. Heb ik voldoende in huis om me aan te kunnen melden? Ga alvast naar apply.mercyships.org en zoek jouw beoogde functie op voor meer informatie over de specifieke vereisten per functie.

Waar drijf jij?

Deze website bevat veel informatie over het aanmeldingsproces, het leven aan boord en hoe je je kunt voorbereiden. Om dit te structureren hebben we de informatie verdeeld in drie fases, met elk een aantal veelgestelde vragen. Kies hieronder de fase die op jou van toepassing is.

Fase 1

Het schip voor het eerst in zicht?

HR team Mercy Ships Holland

Heb je vragen of overweeg je misschien om aan boord te gaan? We horen graag van je! Neem gerust contact op via 010-3107901 of hr@mercyships.nl. Of laat even een berichtje achter via het formulier hieronder. Hopelijk tot snel!

Inge den Hollander

Eric Vis

Jeanine de Bruyn

Tabitha Ouwehand

Medische zorg voor ieder mens
Wij maken chirurgische zorg toegankelijk voor de allerarmsten, vanaf het grootste ziekenhuisschip ter wereld. Dankzij de inzet van honderden professionele vrijwilligers én de betrokkenheid van vele anderen.

© Mercy Ships Holland – DisclaimerPrivacyverklaring

Mercy Ships maakt gebruik van cookies.

Wil je meer weten lees dan onze privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen